Ale do przewiezienia choiny na święta składane siedzenia są jak znalazł!sikor pisze:niedzielone da sie przezyc ale wiele jest ktore maja wogole nierozkladane , ale tak jak psialem a6 nie jest do wozenia drabin i cementu na budowe

Hehe dobresikor pisze:a jak juz piszemy o tym cemencie i roletach to przeciez ty jestes prezesem i nie masz czasu na zakupy zony , ona jest zona prezesa i wypada zeby miala swoje mniejsze auto do ktorego wejda zaluzje :mrgreen: ,
Kaszeszczuk pisze:I jak przeciągnąć kabel od CB?
tomekkk1 pisze:Weźmy taki trochę skrajny przypadek - kobieta się uparła i kupiła trzy rolety okienne po trzy metry i trzeba je zawieźć do domu - stoisz i się pienisz bo masz prawie pięcio - metrowe auto i lipa bo kanapa się nie kładzie. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jak taka uparta i nie da sie w sklepie jej wytłumaczyc ze nie da sie . to ty do auta i w droge a zona rolety pod pache i za tobą . drugi raz taka uparta nie bedzie i posłucha cie . :lol:
[ Dodano: 2011-01-06, 14:10 ]nie da sie . masz za oparciem litą blache . trzeba było by ją wycinac , wstawiac inne wzmocnienie , zamki ( zatrzaski ) .edas pisze:Panowie a czy idzie to przerobić i jeśli nie mam składanej kanapy to moge jakoś założyć składaną???
choinke wozisz raz na rok , a jak masz sztuczną to raz na pare lat . a zakupy robisz takie wielkie ze musisz miec składama kanape ? Załóz hak i ciągaj przyczepke do Tesco albo kup Zuka :-D :lol:Kuku1985 pisze::-x a także mam nie dzieloną i nie składana. Faktycznie wcale nie pociesza mnie to że mam limuzynę skoro jak przychodzi zabrać większą ilość zakupów czy np. większe kartony lub właśnie choinkę to nic z tego. Też chętnie bym to przerobił