ale jutro się wybiorę
mam prośbę - czy ktoś będzie miał czynnego Vaga ? - bo w końcu bym chciał coś sprawdzić

Byłem parę razy i nie chcę nikogo urazić, ale moje odczucia są podobne.Niestety a może aż (i dzięki za to ) jedyne co to pogadać mogłem z Bartkiem19mm,podpiąć się Vagiem itp itd, reszta olewka totalna.Chłopaki bardziej zajmują się kolegami z Audi A4club.W sumie się nie dziwię, oni tam mają "wyczesane" fury i wogóle są modni.Jeśli gość z A4 club staje do mnie plecami, wiedząc że to robi i tak jest niekulturalnie, to ja olewam takie coś.A on myśli że jest gość bo ma poobijane AUdi A4 i może innych traktować z góry.Jest niestety tak że stali bywalcy z A6 trzymają ze stałymi bywalcami z A4 i innych Audi.Taka prawda, bez urazy chłopaki, nie mówię do nikogo personalnie.Dlatego nie dziwię się koledzeAbdul, bo trudno przyjechać 1 raz i od razu czuć się jak wśród swoich.Tak jak mówię jedyną osobą z którą nawiązałem bezproblemowy kontakt od 1 razu był censored, a kto to Shoffel dowiedziałem się za którymś tam razem.ShoofeL pisze:teraz już wiesz, jaka u Nas panuje atmosfera, a to czy ktoś jest pierwszy, czy kolejny raz na spocie, to nie ma różnicy...