[A6 C5] Szumiąca szyba.Pomocy!
[A6 C5] Szumiąca szyba.Pomocy!
Witam.Proszę o pomoc w usunięciu usterki związanej z szumiącą szybą przednią od strony pasażera.Już wyjaśniam na czym polega mój problem.Pare dni temu wymieniałem ślizgi w przednich szybkach.Oczywiście wszystko działa bez zarzutu oprócz tego szumu podczas jazdy.Tak jakby szyba od pasażera nie była całkiem domknięta.Czy jest może jakaś regulacja zamknięcia szyby żeby ją podciągnąć z pare milimetrów do góry?Nadmienie że z linką nic nie kombinowałem przy wymianie ślizgów.Pozdrawiam i prosze o pomoc.
Ok Andi.Dzieki za odpowiedz.Jutro albo pojutrze sprawdze.Oczywiscie napisze co i jak.Pozdrawiam.
[ Dodano: 2009-10-29, 15:39 ]
Witam.Andi no niestety nie udalo mi sie znalesc tego odboju:(.Moze dal bys jakies zdjecia albo jeszcze raz wytlumaczyl?Szukalem na calej prowadnicy z szyby i nic.Moim zdaniem to slizgi do czegos dobijaja ale moge sie mylic.Prosze jeszcze kogos o odpowiedz czy moglem zalozyc zle slizg?Jest na nim mozliwosc regulacji w gore i w dol?
[ Dodano: 2009-10-29, 15:39 ]
Witam.Andi no niestety nie udalo mi sie znalesc tego odboju:(.Moze dal bys jakies zdjecia albo jeszcze raz wytlumaczyl?Szukalem na calej prowadnicy z szyby i nic.Moim zdaniem to slizgi do czegos dobijaja ale moge sie mylic.Prosze jeszcze kogos o odpowiedz czy moglem zalozyc zle slizg?Jest na nim mozliwosc regulacji w gore i w dol?