Audi 100 C4 [2.5 TDI, sedan] Polerowane 17" str.3
Audi 100 C4 [2.5 TDI, sedan] Polerowane 17" str.3
Moje Audi, hmm... historia krótka, bo mam je troche ponad rok, prawo jazdy moze z 2 miesiące dłuzej niz samo auto. Moje oczko, duma, w zamian za troske odwdziecza sie bezproblemowa eksploatacja, duma tym wieksza bo autko kupione za wlasne pieniadze w wieku lat 18tu... wlasciwie to wyprowadzka z domu troche mnie zmusiła do szybszego wyboru auta (początkowo myslalem o jakims coupe) skonczyło sie tak ze kupiłem... Lanosa, ktorego zwrocilem po 3 dniach(co za wynalazek...)
Ale los sprzyjał i w nastepnym tygodniu udało się kupic Audi.
Rok: 1992
Silnik: 2500cm Diesel, AAT
Przebieg: 325 tys.
Wyposazenie: wspomaganie, ABS, el. szyberdach
Wyglądało tak:
-dołozyłem felgi, poprawiłem okolice listw, wyprałem tapicerke i jeszcze pare drobiazgow.
Zaktualizowałem zdjęcia, zeby nie było ze nic się z autem nie dzieje, wyczysciłem reflektory i wreszcie mogłem załozyc białe kierunkowskazy, które nie odrózniają się bardzo od reflektorów. Zdjęcia takie nienajciekawsze(i te wycieraczki w tle ), ale najblizsza sesja przewidziana na wiosne, zmienie pewnie do tego czasu tylne swiatła na czerwone.
Dzis wyglada tak(zaktualizowane):
1.
2.
3.
4.
5.
Wnętrze:
1.
2.
3.
4.
I pare innych ciekawszych fotek:
1.
2.
Ale los sprzyjał i w nastepnym tygodniu udało się kupic Audi.
Rok: 1992
Silnik: 2500cm Diesel, AAT
Przebieg: 325 tys.
Wyposazenie: wspomaganie, ABS, el. szyberdach
Wyglądało tak:
-dołozyłem felgi, poprawiłem okolice listw, wyprałem tapicerke i jeszcze pare drobiazgow.
Zaktualizowałem zdjęcia, zeby nie było ze nic się z autem nie dzieje, wyczysciłem reflektory i wreszcie mogłem załozyc białe kierunkowskazy, które nie odrózniają się bardzo od reflektorów. Zdjęcia takie nienajciekawsze(i te wycieraczki w tle ), ale najblizsza sesja przewidziana na wiosne, zmienie pewnie do tego czasu tylne swiatła na czerwone.
Dzis wyglada tak(zaktualizowane):
1.
2.
3.
4.
5.
Wnętrze:
1.
2.
3.
4.
I pare innych ciekawszych fotek:
1.
2.
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2009, 10:46 przez pawel445, łącznie zmieniany 7 razy.
myslalem o wymianie kierunkow zaraz po tym jak kupilem auto, ale mam za ciemne szkla reflektorow, i nowe kieunki za bardzo by sie odrozniały, a amber wyglada tak schludnie i orginalnie(wszyscy wymieniaja na chinskie biale)dlatego zostały pomarancze, mysle o wymianie reflektorow na soczewki bo te ktore są to pomylka... wtedy moglbym wsadzic biale klosze kierunkow.
Dzieki za dobre słowa Zdjecia wnetrza wrzuce w niedziele, bo zamowilem juz nowa gałeczke i mieszek,obecnie jest jakas drewniana popekana- az strach...
Tak po prawdzie to zawodowo zajmuje sie fotografia motoryzacyjną a jeszcze nie mialem czasu by zrobic mojej Audi ładnej sesyjki, mam nadzieje ze niedlugo sie to zmieni...
Tak po prawdzie to zawodowo zajmuje sie fotografia motoryzacyjną a jeszcze nie mialem czasu by zrobic mojej Audi ładnej sesyjki, mam nadzieje ze niedlugo sie to zmieni...
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 2000
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 174KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
z orginalnymi białymi kierunkami bylo by tak:
Co do lanosa, to fakt faktem troche sie pospieszylem, niby duzo mlodszy, wyposazenie pelne, ale co z tego jak strach sie o auto oprzec zeby nie zrobic wgniota,taka koreanska zabawka, do tego jak go sobie obejrzalem nastepnego dnia konkretnie to nie bylo sensu sie pakowac w to auto, poprzedni wlascicel nie mial nic przeciwko by go zwrocic wiec wszystko skonczylo sie dobrze
Co do lanosa, to fakt faktem troche sie pospieszylem, niby duzo mlodszy, wyposazenie pelne, ale co z tego jak strach sie o auto oprzec zeby nie zrobic wgniota,taka koreanska zabawka, do tego jak go sobie obejrzalem nastepnego dnia konkretnie to nie bylo sensu sie pakowac w to auto, poprzedni wlascicel nie mial nic przeciwko by go zwrocic wiec wszystko skonczylo sie dobrze
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2009
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Przebieg konkretny ale to AUDI wiec na to nie zwraca sie uwagi. Wazne ze jest zadbana bo to jest najwazniejsze.
Ladne auto
Ladne auto
A6 3.0 TDI Quattro, ASB, 280ps i 560nm by MR Motors na Audi Forum .