[Spot rzeszow ] halo !
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Patryk
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
incognio wystarczyła Twoja obecność, żeby pobić nasz rekord frekwencyjny
Liczyliśmy też na kolegę Argi.. no ale cóż pewnie zabrakło mu czasu.. szkoda :roll:
zbys20 masz super zadbaną furkę i te xenony normalnie bajka widzieć to we wstecznym lusterku... Jak będziesz miał chwilę to wal jakimś terminem.. zrobimy spota znowu
Szuder, ja jestem jak najbardziej za.. Na ostatnim naszym spocie były jakieś czwórki obok (widać na zdjęciach) ale nie chcieliśmy się wpraszać... no nic zobaczymy jeszcze co powiedzą koledzy... ja się piszę na spota z Wami.. 8-)
zbys20 masz super zadbaną furkę i te xenony normalnie bajka widzieć to we wstecznym lusterku... Jak będziesz miał chwilę to wal jakimś terminem.. zrobimy spota znowu

Szuder, ja jestem jak najbardziej za.. Na ostatnim naszym spocie były jakieś czwórki obok (widać na zdjęciach) ale nie chcieliśmy się wpraszać... no nic zobaczymy jeszcze co powiedzą koledzy... ja się piszę na spota z Wami.. 8-)
- zbys20
- Forum Audi A6 / A7
Dzięki :mrgreen: , macie jak w banku że się odezwę :lol:zbys20 masz super zadbaną furkę i te xenony normalnie bajka widzieć to we wstecznym lusterku... Jak będziesz miał chwilę to wal jakimś terminem.. zrobimy spota znowu
Ja też jestem za :lol:, raz już byłem na spocie u Szudera :lol:, ja jestem jak najbardziej za.. Na ostatnim naszym spocie były jakieś czwórki obok (widać na zdjęciach) ale nie chcieliśmy się wpraszać... no nic zobaczymy jeszcze co powiedzą koledzy... ja się piszę na spota z Wami.. 8-)
będzie: S6 C4
- zbys20
- Forum Audi A6 / A7
a od czego są parkingi podziemnetylko szkoda, ze sie pogoda psuje i idzie zima...a to nie jest okres sprzyjający spotowaniu...
... ale dla chcącego nic trudnego!!

w grudniu zapowiada się największy spot a6 na podkarpaciu :lol: a żebym miał osobiście wszystkich znaleśc i siłą na spot przytransportować :mrgreen: to spot będzie kompletny

będzie: S6 C4
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Witam,przepraszam że się wtrące tak nie na temat. Ale mam felgi 15" alu, ori z super zimówkami,2xmiechelin,2xbrigistone do sprzedania,kierownice z poduszką i taśmą,tubę,wzmaczniacz i kable, Jeśli by kogoś interesowało to mój nr.607 888 885
Przepraszam,że nie w ogłoszeniach ale muszę mieć 50 postów by je tam umieścić.
Przepraszam,że nie w ogłoszeniach ale muszę mieć 50 postów by je tam umieścić.
Ostatnio zmieniony 21 paź 2009, 12:42 przez Pelu, łącznie zmieniany 1 raz.