Audi A6 C4 ÂŁódź
śliczna :lol: jedna z najladniejszych jakie widzialem, wygląda Bosko ! ten przód idealnie komponuje sie z kolorem, a tyl z wersji amerykanskiej :lol: :lol: :lol: Brawo kolego za dobry i smaczny gust. Alumy WYPAS. Mnie sie bardzo podoba. Jak bedziesz kiedys sprzedawal daj znać
Jedynie bym się pozbyl tego tylnego haka, jakoś nie pasuje do takiego auta jak C4 
S6 nie jest wcale taka straszna... bardziej bym sie obawial A8...
No co ja moge powiedziec...
Tyl US/Japan jest przecudny, powoduje ze Pupcia C4 jest jeszcze bardziej Szersza i to wlasnie jest cudowne...
Wsztscy w kolo u mnie mysla ze z USA swoja sciagnalem, a na swiatlach wystarczy ze troszke poruszam swoja V8 i odrazu kopara opada kolesiom w dresio-wozach... Czuja Respect przed Autem ktore w ich mniemaniu przyjechalo Ameryki...
Twoja Audiczka jest sliczna i dobry wybor felg...
Ja mysle w swojej o czyms wiekszym i z lepszym jajem ale tez musi byc ORI Audi... Zadne Chinskie pseudo fele
No co ja moge powiedziec...
Tyl US/Japan jest przecudny, powoduje ze Pupcia C4 jest jeszcze bardziej Szersza i to wlasnie jest cudowne...
Wsztscy w kolo u mnie mysla ze z USA swoja sciagnalem, a na swiatlach wystarczy ze troszke poruszam swoja V8 i odrazu kopara opada kolesiom w dresio-wozach... Czuja Respect przed Autem ktore w ich mniemaniu przyjechalo Ameryki...
Twoja Audiczka jest sliczna i dobry wybor felg...
Ja mysle w swojej o czyms wiekszym i z lepszym jajem ale tez musi byc ORI Audi... Zadne Chinskie pseudo fele
V8 Americano Look
- mastacrx
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Maciek
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.2 230KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
dużo jest zabawy z pomalowaniem wkładów na czarno w lampach? czym malowałeś?
Moja była: Audi 100 C4 Avant 2.8 AAH Quattro.
Zapraszam na forum Audi A7 .
mastacrx, ogólnie to nie, nie rozbierałem lampy do samego odbłysnika bo to troche za duzo zabawy. Najpierw zerwałem ten cały chrom z odbłysnika taką jakby to nazwac włókniną ścierną do kupienia w kazdym motipie i mysle ze nawet w casto jest do kupienia, oczywiscie potem benzynka na odtłuszczenie, soczewki zakryłem gazeta i dalej to juz podkład do plastiku i czarny mat. jest troche roboty przy rowkach i zagięciach ale warto. Mam nadzieje ze jakos pomogłem 
-
auteusen3213
- Forum Audi A6 / A7

- mastacrx
- Forum Audi A6 / A7

pewnie, że pomogłeś
efekt jest mega! dla porównania ziom z forum hondy zrobił coś podobnego w civicu:
![Obrazek]()

- mastacrx
- Forum Audi A6 / A7

tego ci nie powiem kolego bo nie mam pojęcia :-P ale wygląda kozacko