Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[all] Radio fabryczne a zmiana na inne

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radioodtwarzacze, wzmacniacze, zwrotnice głośnikowe, kondensatory itd.
Zablokowany
Awatar użytkownika
tremorek
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[all] Radio fabryczne a zmiana na inne

Post autor: tremorek » 12 paź 2009, 10:55

Witam,

Doradźcie proszę czy jest jakiś kłopot z wymianą fabrycznego radia Delta (ze zmieniarka na 6cd) na jakieś inne, np. Pioneer. Rozmawiałem z człowiekiem, który powiedział, że może być z tym problem, bo cały dzień się męczyli przy audi TT i nie dali rady.
Po drugie powiedział, żeby nie ruszać, bo na oryginalnej Delcie jest super dźwięk, a na innym będzie gorzej.
Szczerze - bardzo przeszkadza mi używanie fabrycznego radia - zmieniarka ma problem z odczytem cd, zresztą muszę latać co chwilę do bagażnika... Byłem od kilku lat przyzwyczajony do radia na cd/mp3 + USB + karta SD, więc teraz słucham jedynie radia.. powoli już mam dość... Co do dźwięku, to w sumie nie wychwytuję żadnej rewelacji na fabrycznym sprzęcie...
Co radzicie?

Pozdrawiam.

pet1
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: pet1 » 12 paź 2009, 19:44

poponuje philipsa z symbolem 5000( nie jestem pewien)
6 kolorów do wyboru displeya i przełączników- czerwien pasuje idealnie, cd mp3- usb i
4x60 w.opakowane na czarno- pasuje do reszty- tylko boczne zaślepki potrzebne
350 tyś bez awarii- tylko w audi

jason
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: jason » 12 paź 2009, 19:55

Niedawno zmienilem swoje Concert na Pioneera i roznica jest jak miedzy niebem a ziemia. Najgorzej jest z glosnikami z tylu (troche kombinacji bo sa wzmacniane przez zew wzmacniacz ktory ciagnie takze suba w bagazniku). Wszystko do zrobienia a efekt super.

Zablokowany

Wróć do „Car Audio”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja