Witam,
Jestem szczesliwa posiadaczka Audi A6C6, ale od niedawana mam pewnien problem z pilotem, gdy naciskam przycisk zeby otworzyc drzwi to jedynie drzwi od kierowcy sie otwieraja a pozostale sa nadal zablokowane ( moge je otworzyc naciskajac przycisk na drzwiach) nie mialam z tym zadnego problemu az do dnia w ktorym postanowilam ze uzyje przyciska do otwierania bagaznika..... po jego uzyciu nie moge otwierac drzwi od pasazerow.... nie wiem co mam zrobic z tym dylematem, niestety nie mam u swojego boku mezczyzny ktory napewno znalazlby rozwiazanie.....dlatego prosze was drodzy klubowicze o pomoc i rade.....
mam nadzieje ze to nic powaznego i ze da sie to jakos odkrecic,
probowalam przytrzymac przycisk do otwierania drzwi dluzej ale wtedy odkrylam ze mozna w ten sposob otworzyc okna.... wiem,wiem pewnie wszyscy o tym powinni wiedziec no ale ja jakos nigdy sie nad tym nie zastanawialam....
prosze o pomoc :mrgreen:
[A6 C6], problem z pilotem
[A6 C6], problem z pilotem
Ostatnio zmieniony 09 paź 2009, 16:40 przez anet76, łącznie zmieniany 1 raz.
pilot
zaraz sprawdze....ale chyba nie
[ Dodano: 2009-10-09, 11:04 ]
ja chyba naprawde jestem zakrecona, gdy klikne 1 otwieraja sie tylko drzwi kierowcy, musze klikna jeszcze 2 razy i otwieraja sie pozostale wlacznie z bagaznikiem,
ale kiedys tak nie bylo... co mam zrobic zeby wszystkie drzwi otwieraly sie po jednokrotnym przycisnieciu pilota ( tak jak bylo to do tej pory)
[ Dodano: 2009-10-09, 11:04 ]
ja chyba naprawde jestem zakrecona, gdy klikne 1 otwieraja sie tylko drzwi kierowcy, musze klikna jeszcze 2 razy i otwieraja sie pozostale wlacznie z bagaznikiem,
ale kiedys tak nie bylo... co mam zrobic zeby wszystkie drzwi otwieraly sie po jednokrotnym przycisnieciu pilota ( tak jak bylo to do tej pory)