[A6 c5] Akumulator
- Michałł
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 2013
- Moje auto: Q5
- Nadwozie: Van
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
[A6 c5] Akumulator
Mam problem pół roku temu został kupiony nowy akumulator i z dniem dzisiejszym nie chciał odpalić samochód jak to możliwe nie ma ładowania czy co??
Forum Audi A6
Klub A6
A6 Forum
Klub A6
A6 Forum
- eneron
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHA 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
Re: [A6 c5] Akumulator
W poprzednim aucie miałem ten sam problem, akumulator ładowałem przez cała noc, rano do pracy, po pracy autko już nie dało rady odpalić. Byłem u 2 magików, jeden się poddał a drugi kazał mi wyjąc całkowicie radio (nie sam panel)... niby głupie ale pomogło w 100%Michałł pisze:Mam problem pół roku temu został kupiony nowy akumulator i z dniem dzisiejszym nie chciał odpalić samochód jak to możliwe nie ma ładowania czy co??

A6 C6 2.0TDI 170KM, 2011 Avant, Octavia 1 VRS 180KM, Touran 1.9 TDI oraz nieśmiertelne, pancerne, wiecznie żywe, bezawaryjne A6 C5 1,9TDI AFN 110KM - najlepsze jakie do tej pory miałem
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Kontakt:
Elektryk musi mieć przyrząd do sprawdzania napięcia akumulatora pod obciążeniem.
Nie daj się nabrać na sprawdzanie zwykłym voltomierzem, bo to nic ci nie powie o stanie akumulatora.
Tak wykluczysz wadliwy akumulator, a resztę opisał dokładnie Andi 2.5 tdi,
Nie daj się nabrać na sprawdzanie zwykłym voltomierzem, bo to nic ci nie powie o stanie akumulatora.
Tak wykluczysz wadliwy akumulator, a resztę opisał dokładnie Andi 2.5 tdi,
Nigdy nie narzekaj że masz w życiu pod górę jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt. Forum Audi A6 dyskusyjne !