hmm...
a ja obecnie używam recaro takiego jak ten http://www.allegro.pl/item738651191_ra_ ... ebrny.html
jest bardzo wygodny, trzymanie boczne ma cudowne.... no i wyniki adac, folksam itp mówią, że jest bardzo bezpieczny,
postanowiłem zmienić niedługo w/w fotelik na recaro polaric, ponieważ nie ma na naszym rynku innych fotelików dla większych dzieci z opcja tyłem do kierunku jazdy.
P.S.
Niedługo będe sprzedawał RECARO YOUNG PROFI.... więc jeśli jest ktoś chetny, to możemy się dogadać.
Stan bdb z pełna dokumentacją.
[ Dodano: 2009-09-13, 22:14 ]
http://fotelik.info/pl/testy/Recaro/oce ... index.html
bezpieczeństwo miało 5
[A6 C5] a sprawa fotelika :)
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.6 ADP 101KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
A ja używam także Recaro i twierdzę że jest to firma która najlepiej się troszczy o swoich podróżnych.
Trzy razy w życiu leciałem samolotem i na jakich fotelach jakiej firmy siedziałem.......RECARO. Przypadek???
Nie mówię, że jest to firma najlepsza na świecie, ale doświadczenie na pewno mają przeogromne.
Mój model przyleciał akurat w USA kilka lat temu, ale u nas też są do kupienia. Oczywiście nie w tak tanich pieniądzach jak tam. Warte przemyślenia decyzji jak się ma tam kogoś
!
![Obrazek]()
Trzy razy w życiu leciałem samolotem i na jakich fotelach jakiej firmy siedziałem.......RECARO. Przypadek???
Nie mówię, że jest to firma najlepsza na świecie, ale doświadczenie na pewno mają przeogromne.
Mój model przyleciał akurat w USA kilka lat temu, ale u nas też są do kupienia. Oczywiście nie w tak tanich pieniądzach jak tam. Warte przemyślenia decyzji jak się ma tam kogoś

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2007
- Moje auto: S6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Miejmy nadzieję że będzie jak piszesz...helmut28 pisze:
montaz podobno zajmuje 3 minuty- samemu zrobię.
To czy mamy miejsca na przykręcenie uchwytów isofix, można podejrzeć odchylając oparcie tylnej kanapy do połowy i patrząc przez szparę. Powinny tam być otwory zaklejone taśmą.
W C6 są inne płyty podłogowe (!) dla samochodów przystosowanych do montażu ISOFIX

Jeśli jest owa płyta z dziurkami - to montaż faktycznie zajmuje jakieś 5 minut (trzeba wyjąć tylną kanapę, oparcie - nie).
Właśnie zamontowałem przy pomocy dwóch śrób typu torx uchwyty do fotelika isofix.
następnie zamocowałem fotelik Recaro Polaric Isofiź- tyłem do kierunku jazdy.
Fotelik bardzo dobrze się mieści wna tylnej kanapie. Maluch ma świetny widowk przez okno. Fotel pasażera stracił jakieś 4-5 cm na odległości do tyłu, ale to nie szkodzi.
Polecam wszystkim ten sposób montażu.
P.S. Natrudziłem sie strasznie przy przykręcaniu śrób, nie wiem jak suię demontuje tylne siedzenie w Avancie. Może ktoś wie?????
następnie zamocowałem fotelik Recaro Polaric Isofiź- tyłem do kierunku jazdy.
Fotelik bardzo dobrze się mieści wna tylnej kanapie. Maluch ma świetny widowk przez okno. Fotel pasażera stracił jakieś 4-5 cm na odległości do tyłu, ale to nie szkodzi.
Polecam wszystkim ten sposób montażu.
P.S. Natrudziłem sie strasznie przy przykręcaniu śrób, nie wiem jak suię demontuje tylne siedzenie w Avancie. Może ktoś wie?????
było audi 80 b4, potem a6 c5 2,4, teraz a6 c6 2,0 tfsi.....only audiiiii
- stasiuszef
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt: