Po pierwsze to nie są diody z metra cięte jakbyś chciał wiedzieć i i kratki od halogenów nie są malowane. Najpierw się dowiedz a później gadaj mośku.holekpiotr pisze:O jezu nie obraź się ale już niezłą wichurę zrobiłeś zakładając te diody" z metra cięte " i malując kratki od halogenów.
Jeszcze w dodatku chcesz go zbeszcześcić ringami "ala BMW"
Po prostu to nie mój gust, ale są gusty i guściki.
Naucz się pierwsze czytać ze zrozumieniem, a później dopiero pisz, że ktoś cię zaczął obrażać. Skrytykowałem tylko wygląd twojego auta.ziuta94 pisze:holekpiotr napisał/a:
wichurę zrobiłeś zakładając te diody" z metra cięte " i malując kratki od halogenów.
holekpiotr napisał/a:
A tak poza nawiasem kolego to "mośka" poszukaj sobie we własnej rodzinie a nie obrażaj innych na forum.
Kto zaczął obrażać mnie pierwszego?
jak większość użytkowników bo poprostu Audi to klasa sama w sobie.. i nie potrzeba jej dodatkowo upiększać...holekpiotr pisze:Naucz się pierwsze czytać ze zrozumieniem, a później dopiero pisz, że ktoś cię zaczął obrażać. Skrytykowałem tylko wygląd twojego auta.ziuta94 pisze:holekpiotr napisał/a:
wichurę zrobiłeś zakładając te diody" z metra cięte " i malując kratki od halogenów.
holekpiotr napisał/a:
A tak poza nawiasem kolego to "mośka" poszukaj sobie we własnej rodzinie a nie obrażaj innych na forum.
Kto zaczął obrażać mnie pierwszego?