[a6c5] sprezyny avant/sedan
[a6c5] sprezyny avant/sedan
potrzebne mi info o sprezynach tylnych, dokladnie chodzi mi o to czy mozna wsadzic sprezynki od sedana do avanta...? z gory dzieki za pomoc
Raczej nie będą pasować.
ÂŻeby mieć 100% pewności, trzeba sprawdzić w ETKA. W kodach wyposażenia sprawdź kod zawieszenia (np. 1BA). Potem odczytaj kolorowe "kropki" na sprężynach, które zamierzasz zamontować. Następnie wrzuć tutaj jedno i drugie, a my sprawdzimy :mrgreen:
Pozdrawiam.
P.S Rozumiem, że chodzi o Twoje auto, jak w profilu?
ÂŻeby mieć 100% pewności, trzeba sprawdzić w ETKA. W kodach wyposażenia sprawdź kod zawieszenia (np. 1BA). Potem odczytaj kolorowe "kropki" na sprężynach, które zamierzasz zamontować. Następnie wrzuć tutaj jedno i drugie, a my sprawdzimy :mrgreen:
Pozdrawiam.
P.S Rozumiem, że chodzi o Twoje auto, jak w profilu?
Było:
2008 - 2019 C5 Quattro AKE 2002
Jest:
2019 - C7 Quattro CNHA 2016
2008 - 2019 C5 Quattro AKE 2002
Jest:
2019 - C7 Quattro CNHA 2016
-
- Forum Audi A6 / A7
wszystko ok. ale ten ostatni link dotyczy modeli 1.8 , 1.8T , 1.9 TDI only.
[ Dodano: 2010-05-30, 16:13 ]
Powiedzcie mi jak juz bede chcial zmienic sprezyny i amory to jakiej firmy produkt polecacie? Oczywiscie chce cos dobrego i a zarazem w rozsadnej cenie, by nie przeplacic.
[ Dodano: 2010-05-30, 16:13 ]
Powiedzcie mi jak juz bede chcial zmienic sprezyny i amory to jakiej firmy produkt polecacie? Oczywiscie chce cos dobrego i a zarazem w rozsadnej cenie, by nie przeplacic.
Każdy jeździć może troche lepiej lub troche gorzej !
łodgrzewam bo mam pytanie czy ktoś może to potwierdzić? Mam na stanie komplet eibacha od sedana quattro, a ja mam avanta quattro i nie wiem czy warto sie z tym bawić. Pomijam jak się obniży auto, ale czy fizycznie da się tam upchnąć te sprężyny?gsx1100g pisze:Sedan kłatro nie pasuje do avant kłatro.