w sumie nie pomyślałem :-P zaraz napiszekazrafal pisze:A pisałeś do gościa który to wystawia (link który podałeś)? Może jest możliwość kupienia samych kierunków?
[A6 C4] swiatla do c4 ..pelne??
Jakby ci się nie chciało "pociągać odbłyśników chromem" to http://moto.allegro.pl/item712592338_au ... _lewy.html
a co do polerowania szkieł, to nie mam pojęcia jak to zrobić, a chyba te wszystkie załamania po coś były projektowane i nie wiem czy czasem z gładkimi szkłami byś nie oślepiał innych, a może gorzej by świeciły. Prawde mówiąc to nie wiem co autor miał na myśli tworząc te "rowki" na szkle, ale gdyby to nie był ulepszenie bądz usprawnienie pewnie by ich tam nie było.
a co do polerowania szkieł, to nie mam pojęcia jak to zrobić, a chyba te wszystkie załamania po coś były projektowane i nie wiem czy czasem z gładkimi szkłami byś nie oślepiał innych, a może gorzej by świeciły. Prawde mówiąc to nie wiem co autor miał na myśli tworząc te "rowki" na szkle, ale gdyby to nie był ulepszenie bądz usprawnienie pewnie by ich tam nie było.
Odbłyśniki można oddać do metalizacji próżniowej, czyi ponowne nakładanie warstwy odblaskowej. Po zabiegu światła świecą jakby wyjechały z faryki. Cena za taką usługę jest niewielka, a bardzo polecana, gdyż po tylu latach odblaski są strasznie licheLechu pisze:Poza tym z tego co ja wiem to odbłyśników się nie rusza, bo one są najlepsze jak wyjadą z fabryki, można tylko pogorszyć.