Cześć kolego wydaje mi sie że to będzie ten czujnik ale pewności na 100% nie mam wklejam ci zdjecie z etki
Dostep bedzie fatalny do sdjecia caly przewod powietrzny i mozliwe ze przepustnica zeby bylo lepiej widac.I nie wymieniaj odrazu czujnika tylko wypnij kostke i zobacz w jakim stanie sa styki moze poprostu cos nie laczy.
Czyli wychodzi na to, ze lepiej jechac do mechaniora, zeby to wyhaczył?
Chodzi mi o to ze mechanik ze mnie zaden, za to majsterkowicz wrecz utalentowany, lecz czasami trza wiecej sprzetu niz talentu :P
Tak czy inaczej, sensor zamowiony - tylko 27$ wiec w razie czego zostanie jako zapasowka (jesli to rzeczywiscie styki)
Ja bym sam probowal to zrobic kazda chwila spedzona z autem sprawia ze bardziej je lubie hehehehe. mysle ze sobie poradzisz nie powinno byc problemow z tym. Czujnik jest na przewodzie laczacym obie glowice i powinno go byc widac po zdjeciu dolotu powietrza.
Witam problem jest tego typu że tego nie ma na tych zdjęciach to czego szukasz jest pod przepustnicą musisz ją zdjąć bo inaczej nie dojdziesz a i przepustnice bedziesz mógł wyczyścić przy okazji.