Witam. Jestem tu nowy i mam do was prośbę. Mianowicie chodzi o demontaż przedniego panela Nawigacji z radiem w modelu Audi A6 C5 rocznik 1998r. Kupiłem używane audi i okazało się że w stacji płyt jest zablokowana płyta i jej usunięcie mogę zrobić jedynie przez demontaż przedniego panela. Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
przywitaj sie w dziale"powitania"
[ A6 C5] Demontaż Panelu z nawigacją i radiem.
[ A6 C5] Demontaż Panelu z nawigacją i radiem.
Ostatnio zmieniony 14 lip 2008, 21:57 przez MATYZ, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Ja tez mialem zablokowana plyte od navigacji wiec wyciągnąłem ja pensetą. Tylko ze mi plyta blokowala sie przy wysuwaniu, teraz wszystko smiga ze hoho :mrgreen:
A6 3.0 TDI Quattro, ASB, 280ps i 560nm by MR Motors na Audi Forum . 

Witam!
Panowie mam pytanko , bo nie moge wlozyc plytki do navigacji w panelu czolowym w ogole.Cos ja blokuje w srodku.Moze inna plyta albo jest czytnik cd zepsuty.Powolutku poznaje to auto i moje pytanie brzmi czy wyjmowac caly panel tymi wyjmakami i rozbierac czytnik i czy bede musial podac kod przy ponownym wlaczeniu radia do instalacji.
pozdrawiam
bwr
Panowie mam pytanko , bo nie moge wlozyc plytki do navigacji w panelu czolowym w ogole.Cos ja blokuje w srodku.Moze inna plyta albo jest czytnik cd zepsuty.Powolutku poznaje to auto i moje pytanie brzmi czy wyjmowac caly panel tymi wyjmakami i rozbierac czytnik i czy bede musial podac kod przy ponownym wlaczeniu radia do instalacji.
pozdrawiam
bwr