postanowilem zrobić mały aktual pomimo tego, że jeszcze paczka z nowymi rarytasami jeszcze nie dotarła... <smuty> Ale to nic
no więc najpierw trzeba było zając się skórką żeby była czysta kupiłem coś takiego:
Efekt:
Na tych fotkach dziwnie się świeci ale w realu jest bardziej czarna i matowa
Jak widać na fotkach doszły zagłówki skórzane na tył
Potem dzięki pomocy ufotm z forum akp nabyłem takie coś:
przed
po
przypadkiem kupiłem pioneera deh-p7700mp w super stanie...
... ale chyba pójdzie na sprzedaż, pomimo tego, że jest fajny
Na koniec szybkie woskowanie (żeby pozbyć się smoły pochodzącej z naszych wspaniałych dróg :
roleta była w seri wpisana w vinie
dawno nic się tu nie działo także parę nowych wieści
1. Pojawiła się używana podsufitka w lepszym stanie niż poprzednia... dodatkowo wyposażona w trzeci daszek przeciwsłoneczny
Przy okazji rozebrane i wymyte rączki do trzymania. Jedna była naderwana widać na foto została zastąpiona inną
Wymienione zostały 4xtarcze i klocki tylko jedno foto
Tapicerka bagażnika z modelu po 1995( wcześniej była goła blacha co mnie irytowało)
Skórka z v8 z różnych przyczyn wymieniona na fabryczną materiałową tapicerkę. Przy okazji wyprana
pianka
Zamontowałem dodatkowo siatki na gazety
i złożone
Zakupiłem kiere eskową w całkiem niezłym stanie
acha to radio co na zdjęciach jest już zmienione na fabryczne trochę żałuje mp3 no ale już nie ma w aucie choinki w nocy
Czyszczenie reflektorów :-P
efekt przed i po
Wymieniłem lampę narożną z depo na fabryczną helle w stanie idealnym. W końcu pasi i ma odpowiedni kolor
Wie ktoś jak spasować tylny zderzak bo trochę jest źle zamontowany :roll:
Wymieniony wydech końcowy na oryginał w stanie igła (3letni) :mrgreen: mój poprzedni był nieźle ulepiony :lol: dodatkowo końcówki w poler
Sterownik centralnego zamka ze scyzorykiem :-D zamontowany pod tylną kanapą
na koniec auto po woskowaniu
i foto na zimowym setapie :-D
W aucie było jeszcze coś jeszcze robione (jakieś ekspoatacyjne rzeczy) Jak sobie coś przypomnę to napiszę . Jak narazie to nie chcę dużo inwestować w auto gdyż zbieram kase na kolejną c5 tym razem sedan :mrgreen: Chciałbym sprzedać c4 prawdopodobnie w okolicach marca.