http://www.agma-tuning.pl/
Polecam, profesjonalne podejście, miła atmosfera, auto śmiga niesamowicie...
[Usługa]Chiptuning
[Usługa]Chiptuning
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 22:21 przez smurf, łącznie zmieniany 2 razy.
"Na tym właśnie polega piękno życia, że jestem autorem sytuacji nie do przebicia..."
Audi A6 Avant 2.5 TDi
Probe 2.5 v6
Audi A6 Avant 2.5 TDi
Probe 2.5 v6
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2012
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 170KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Re: Chiptuning
Masz wykres z hamowni po ich modyfikacji?smurf pisze:http://www.agma-tuning.pl/
Polecam, profesjonalne podejście, miła atmosfera, auto śmiga niesamowicie...
Wykresu niestety nie posiadam bo automatów się nie mierzy na hamowni...
Różnica po chipsie jest kolosalna, autko przyśpiesza od samego dołu, jadąc na trasie nie trzeba tak butować, żeby przyśpieszyć albo wyprzedzić.

Różnica po chipsie jest kolosalna, autko przyśpiesza od samego dołu, jadąc na trasie nie trzeba tak butować, żeby przyśpieszyć albo wyprzedzić.
"Na tym właśnie polega piękno życia, że jestem autorem sytuacji nie do przebicia..."
Audi A6 Avant 2.5 TDi
Probe 2.5 v6
Audi A6 Avant 2.5 TDi
Probe 2.5 v6
- spinacz2100
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Szubert
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Czy to ta sama firma która kiedyś tuningowała Calibre z apomocą rury od odkurzacza? Nie pamiętam Magma albo Agma (lub jedno i drugie po zmianie nazwy).
A i automaty mozna hamować
EDIT:
Ależ oczywiście :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
FULL PROFI TUNING MADA FAKA

EDIT:
Ależ oczywiście :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No właśnie kolego to nie ta sama firma. ta firma ma tą samą nazwę, ale mieści się w Toruniu.Piki pisze:Czy to ta sama firma która kiedyś tuningowała Calibre z apomocą rury od odkurzacza? Nie pamiętam Magma albo Agma (lub jedno i drugie po zmianie nazwy).
EDIT:
Koszt chipowania auta do 99r kosztuje u nich 700 zł.
Tak, prawda można auta hamować, ale to jest dłuższy proceder, i wolałem nie ryzykować, bo się trochę naczytałem.
Co do Agmy, miałem jako pierwsze autko calibrę, znałem tamten przypadek bo udzielałem sie na forum i jeździłem na zloty. Obecnie właśnie człowiek z Torunia jest zapraszany na każdy zlot, ponieważ ma hamownie "objezdną" a firma tylko tak samo się nazywa. Po telefonicznym umówieniu się i przyjeździe do niego, rozmawialiśmy o wielu sprawach, no i też wyszedł temat właśnie tej "Agmy" która robiła tuning tamtej cali. Ta Toruńska agma współpracuje z V-tech(em) i jakimiś innymi firmami.
Ja się nie zawiodłem, naprawdę jestem zadowolony, autko jedzie niesamowicie, a i o wiele lepiej przyśpiesza, wzrostu spalania nie zauważyłem.
Audi A6 Avant 2.5 TDi
Probe 2.5 v6
Audi A6 Avant 2.5 TDi
Probe 2.5 v6