mam światla soczewkowe
chce zmienić na ksenony :P
takie bedą śmigać

http://allegro.pl/item734781295_zestaw_ ... ml#gallery
lub polecacie jakieś inne

jaką barwe polecacie ?
4300K
6000K
8000K
10000K
_profil
Lokalizacja !
Tomasz_S pisze:( mam nadzieję,że to rozwiąże dylemat HID-ów na forum raz na zawsze)
tu akurat nie ma żadnego problemu - nasi mniejsi żółci bracia drukują homologacje jakie tylko klient sobie zażyczy :lol: , do wyboru i koloruTomasz_S pisze:i masz zestaw HID z tą samą homologacją
czy to ważne kto, gdzie i w jaki sposób? Ten aspekt pomijam :-P .Ważne , by miały magiczna literkę E i by nie wyglądała na ręcznie domalowywaną :lol: , bo tak jest "zgodnie" :roll: z literą prawa :lol:RomanS pisze:tu akurat nie ma żadnego problemu - nasi mniejsi żółci bracia drukują homologacje jakie tylko klient sobie zażyczy :lol: , do wyboru i koloru
Tak tez sądziłem czytając Twoją wypowiedź :mrgreen:Tomasz_S pisze:czy to ważne kto, gdzie i w jaki sposób? Ten aspekt pomijam .Ważne , by miały magiczna literkę E i by nie wyglądała na ręcznie domalowywaną , bo tak jest "zgodnie" z literą prawa
Jednakże jeśli masz na kloszu takie oznaczenie to po jaką cholerę chcesz tam ładować HID-a :?: :!: Masz przecież lampę ori ksenon :!: Wstaw tam to co ma byc czyli normalny palnik D2S lub R i tyleTomasz_S pisze:z tego wynika,że jak masz lampy soczewkowe i na kloszu znajduje się oznaczenie D2S lub D2R z homologacją E ,które dają linię światłocienia __/*** __/*** i masz zestaw HID z tą samą homologacją to możesz montować
ja mam takie właśnie klosze ale w środku zapakowana jest żarówa H7RomanS pisze:Jednakże jeśli masz na kloszu takie oznaczenie to po jaką cholerę chcesz tam ładować HID-a :?: :!: Masz przecież lampę ori ksenon :!: Wstaw tam to co ma byc czyli normalny palnik D2S lub R i tyle
tylko takie, z wyższą barwą na mokrym asfalcie zanika granica światła i w nocy oczy się męcząr0bert pisze:jaką barwe polecacie ?
4300K
6000K
będą na pewno abyś dobrał dobry odpowiednik żarówki jaki posiadasz