Fajne ale bedzie jeszcze lepsze jak zglebujesz ja....
nadkola az sie prosza zeby je zblizyc do oponek
Napisal bys cos o aucie ,wiecej fotek srodka.... :lol:
Ile kosztowala Cie taka przyjemnosc,ile za malowanko???
Czemu malowales tak wogole?
Zamierzam ja obniżyć bo tył już troszeczkę siada ale jeszcze nie wiem jakie zawieszenie wybrać,więcej fotek dodam później jak będę miał ładna pogodę :mrgreen:
-malowanie 4500zl
-rust-check 500zl (konserwacja podwozia)
-wymiana tapicerki 500zl
-tapicerka nie liczyłem ale więcej niż 2500zł
A wymieniałem z tego powodu ze nie podobał mi się ani kolor wnętrza ani kolor zewnętrzny także cały środek komplety mam na sprzedaż
Autko ma normalne wyposażenie jak każde troszeczkę tam brakuje ale w miarę możliwości będę dokładał na razie jest:
-4x4
-4Airbag
-podgrzewane fotele przednie
-xenon
-el. lusterka
-el. szyby x4
-skora czarna
-itd
Jestem 4 właścicielem w Norwegi,został tutaj kupiony za cenę na norweskie warunki wydaje mi się niezła czyli 36 tys zł i dostałem radio pionierka do tego z nawigacja,DVD, wiem ze drogo ale w Norwegi ceny tego auta z silnikiem taki jak jest zaczynają się od 45tys zł do 70tys zł za ten rocznik.Książka serwisowa do końca przebiegu czyli 214tys. km cały czas audi service a druga książkę mam zapełniona rożnymi fakturami i paragonami co było robione od początku kupna auta w salonie co mnie cieszy :mrgreen: autko nie było bite czego dowiedziałem się od lakierników nie znaleźli nic ze szpachla wymieniłem jeszcze prawy błotnik bo był trochę pordzewiały i była optarta gdzieś na parkingu lewa przednia lampa i trochę błotnika wgniecionego ale wyciągnęli i jest git :mrgreen:
Pozdrawiam