Witam
Spalił mi się doszczętnie licznik.czy z silnika V6 2,6 bedzie pasował
Jak zdjąc kierownicę z poduszką powietrzną muszę wymienic wszystkie kanały rozprowadzenia powietrza włącznie z kąbajnem.Stanołem na zdjęciu kierownicy
Pozdrawiam
[A6 C4 2.0] Czy licznik z V6 2,6 bedzie pasował do 2.0
To sie podepne pod temat, nie moge za cholerę odkręcić tych dwóch śrub mocujących poduszkę do kierownicy (kiera zwykła - 4 ramienna) tak się męczyłem że poukręcałem aż śruby a one ni drgnęły, jakby poprzyklejane były (bo lewego gwintu przecież nie mają??). Miał ktoś taki problem? Jak sobie z tym poradzić?
- misiek3456
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI 115KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Witam nie bede zakladal nowego tematu tylko sie podepne bo ma tez pytanie zwiazane z wymiana licznika, z audi 100 c4 v6 2.6 do audi 100 c4 2.0 dokladnie chodzi o to ze po przelozeniu obrotomierz przeklamuje i nie jestem pewny czy i nie predkosciomierz slyszalem
"gdzies" ze jest mozliwe wyregulowanie tych parametrow jakos tak jak pisze pawelk600 czy mozna otzrzymac jakas podpowiedz jak to zrobic moze istnieje jeszcze inny sposob myslalem o przestawieniu wskazowki obrotomierza jak i przedkosciomierza co o tym sadzicie.dzieki z gory za wszyskie sugestie :-D :-D :-D 

- misiek3456
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI 115KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Dzieki pawelk600 teraz znalesc kogos z vag i kodowac o efektach poinformuje
[ Dodano: 2009-09-15, 11:38 ]
Witam vaga znalazlem ale urudzil sie problem brak komunikacji nie moze znalesc sterownika,podlaczane na piny bo nie mial zlacza obd l,mam zamiar kupic na alegro czy to cos pomoze ,jaka moze byc przyczyna braku komunikacji

[ Dodano: 2009-09-15, 11:38 ]
Witam vaga znalazlem ale urudzil sie problem brak komunikacji nie moze znalesc sterownika,podlaczane na piny bo nie mial zlacza obd l,mam zamiar kupic na alegro czy to cos pomoze ,jaka moze byc przyczyna braku komunikacji