[A6 C5] Chip tuning.
[A6 C5] Chip tuning.
Zastanawiam sie nad chipowaniem mojego autka. Moze mi ktos powiedziec jakie to sa koszta, ile mocy moge zyskac i ile wiecej wachy bedzie chlipac moja niunia :?: Ogolnie chcialbym dowiedziec sie jak najwiecej na ten temat.
AUDI ponad wszystko 

- krzycho0110
- Forum Audi A6 / A7
Re: [A6 C5] Chip tuning.
najlepiej zmień auto ,bo chip w tym silniku nie da więcej jak 10ps ,po prostu nie ma sensu pakować się w chipamaweriq pisze:Zastanawiam sie nad chipowaniem mojego autka. Moze mi ktos powiedziec jakie to sa koszta, ile mocy moge zyskac i ile wiecej wachy bedzie chlipac moja niunia :?: Ogolnie chcialbym dowiedziec sie jak najwiecej na ten temat.

podobny temat
a6-24-v6-jak-podniesc-moc-w-24moze-turb ... t12299.htm
i jedna zasada WPIERW CZYTAć A POTEM ZADAWAć PYTANIA :!:
Re: [A6 C5] Chip tuning.
Wlasnie :!:krzycho0110 pisze:najlepiej zmień auto ,bo chip w tym silniku nie da więcej jak 10ps ,po prostu nie ma sensu pakować się w chipamaweriq pisze:Zastanawiam sie nad chipowaniem mojego autka. Moze mi ktos powiedziec jakie to sa koszta, ile mocy moge zyskac i ile wiecej wachy bedzie chlipac moja niunia :?: Ogolnie chcialbym dowiedziec sie jak najwiecej na ten temat.bo to jednostka wolnossąca itd
podobny temat
a6-24-v6-jak-podniesc-moc-w-24moze-turb ... t12299.htm
i jedna zasada WPIERW CZYTAć A POTEM ZADAWAć PYTANIA :!:
Dobra zasada WPIERW CZYTAć A POTEM ODPISYWAC. Czytalem tamten post z linka ktory wkleiles i to zupelnie inny temat. Ja nie pytalem o turbine tylko o chip tuning a to dwie rozne rzeczy i ja nie mam skaleczonego gazem silnika.
Chip dalby mi ok. 18 KM wiecej max. mocy przy 6000 obr/min., sporo wieksza moc srednia i wieksza sprawnosc silnika ale to tylko teoria. Chodzilo mi raczej o opinie kogos kto zachipowal juz taki silnik i jakie sa jego odczucia.
AUDI ponad wszystko 

-
- Forum Audi A6 / A7
18 kuni może obiecują firmy sprzedające chipy.... niestety ma to niewiele wspólnego z rzeczywistością. Nie wierz we wszystko co piszą... bo w ten sposób, zakładając magnetyzer, chip, żółte wycieraczki, stożek i spojler zyskał byś 5+5+5+5+5% mocy 
Tuning 2,4 może polegać jedynie na prawidłowym dbaniu o ten motor a realny tuning dający odczuwalny przyrost mocy musiał by pochłonąć sporo pieniędzy. Jest to po prostu nieopłacalne. Lepiej już kupić motor 2,8 albo zmienić auto.

Tuning 2,4 może polegać jedynie na prawidłowym dbaniu o ten motor a realny tuning dający odczuwalny przyrost mocy musiał by pochłonąć sporo pieniędzy. Jest to po prostu nieopłacalne. Lepiej już kupić motor 2,8 albo zmienić auto.
A6 mam i ja 

- krzycho0110
- Forum Audi A6 / A7