Moje V-6 prezent na Mikołaja od Tomkom1- str. 1
-
user
Lechu to jest 80 B4!!! Modele z mocniejszymi motorami tak miały (sedany i avanty) oraz cabrio i coupe. Kierunki w zderzaku a reflektor zespolony na soczewce albo bez niej tak jak ma Kosa. Wiem, bo miałem taką B4 w avancie (ale TDI) i do tego zderzaczek od eSki. Może kiedyś wstawię fotki.Lechu pisze:Kosa pisze:Dzięki za pochwałyJuż się bałem że zostanę zrugany za "nieprzepisowe" auto
nie piterrr A6, to jest 80B4.piterrr A6 pisze:bardzo ładna furka! ale widze że to nie audi 80 tylko 90 bo migacze w zderzaku
NO koledzy jesteście w blędzie. 80b4 nie miały w zdrzeaku świateł. Jak ktoś miał jakąś wypasioną wersję to miał przeciwmgłowe w zderzaku, ale kierunki to jedynie w 90 spotkałem.
Super autko. Miłe wspomnienia
-
user
Mongolski nie mogę się z Tobą zgodzićMongolski pisze:migacze w zderzakach w b4 były tylko w wersjach coupe, cabrio i kompetyszyn, ale nawet zespolone lampy jakie były w w/w wersjach i s/rs jak i inne wszystkie miały normalne migacze przy lampach, migacze w zderzaku to tylko "dodatek" obok halogenów/przeciw mg.
Migacze w B4 występowały także w sedanach i avantach. Skoro jest zainstalowany reflektor zespolony to jak może mieć normalny migacz przy takiej lampie :?: :?: :?: Jak tam już nie ma miejsca na nic. W lampie zespolonej oryginalnie nie znajdowała się żarówka od kierunkowskazu. Więc przy takim reflektorze nie ma innego wyjścia jak kierunek w zderzaku. No chyba, że ktoś lampę przerobi i zamiast żaróweczki "postojówki" wstawi "kieruneczek" (ja tak miałem) <mikołaj>
To tyle mojego "wywodu". Wasze zdrówko Panie i Panowie
grr... pięknie ciągnie ta AUDIczka, co nie??
Ja mam takową z tym motorkiem 2.6 V6 ale Avanta, jednak bez różnicy...
I tak te autko dzikim było, jest i bedzie... Jak go tylko pociągniesz do 5 tyś czy też wyżej...
Najlepsze jest te pszyspieszenie od 100 w góre, coś cudnego!!
Furka zajefajna, zawsze mi się te AUDIczki podobały, mają ten swój jedynego rodzaju urok...
szerokości kolego 8-)
Ja mam takową z tym motorkiem 2.6 V6 ale Avanta, jednak bez różnicy...
I tak te autko dzikim było, jest i bedzie... Jak go tylko pociągniesz do 5 tyś czy też wyżej...
Najlepsze jest te pszyspieszenie od 100 w góre, coś cudnego!!
Furka zajefajna, zawsze mi się te AUDIczki podobały, mają ten swój jedynego rodzaju urok...
szerokości kolego 8-)
Kody zakładu montażowego (A - Ingolstadt, B - Bruksela, N - Neckarsulm)
- robak26
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.2 137KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Zerknij tutaj.
Na końcu dałem dwie fotki byłej B4.
Ringi na zegary.
Moja była wersja "BIDA", ale troszkę jej podarowałem.
Obrotomierz, AC, podłokietnik.
a6-c4-chwale-sie-jak-wszyscy-vt12949,15.htm
Pozdro.
P.S.
Kiera mi została.
Na końcu dałem dwie fotki byłej B4.
Ringi na zegary.
Moja była wersja "BIDA", ale troszkę jej podarowałem.
Obrotomierz, AC, podłokietnik.
a6-c4-chwale-sie-jak-wszyscy-vt12949,15.htm
Pozdro.
P.S.
Kiera mi została.