Zaślepka po wywalonych poduszkach powietrznych
Zaślepka po wywalonych poduszkach powietrznych
Witam. Czy macie jakiś pomysł jak zaślepić miejsce po wywalonej poduszce powietrznej ?
www.az-studio.pl Profesjonalne strony internetowe - Pabianice, Łódź. Reklama firm w internecie.
Re: Zaślepka po wywalonych poduszkach powietrznych
najlepiej wypchac starymi gaciami (najlepsze sa te z draska) :lol:skorpion pisze:Witam. Czy macie jakiś pomysł jak zaślepić miejsce po wywalonej poduszce powietrznej ?
i zaszyc igla i nitka.
A wogole co to za temat??? Wiadomo ze nalezy wymienic deske
i poduszki.(o sensorach nie wspomne)
Zabawa w druciarstwo w tym temacie moze komus odebrac zycie.
PZDR///
BartG60, masz racje.... Zmiana deski wchodzi tylko w gre...
Ja juz niejednokrotnie widziałem takie rzeczy nie tylko w A6... Jak ludzie zaślepiali jaks te otwory poczym starali sie wmowić ze to tak ma być :roll:
Raz tak mialem jak z Tatem kupowalismy Peugeota 307... Normalnie jest tak jak w A6 ,że nie widać tej poduszki i w momencie wystrzelenie sie rozrywa... A koles miał tam włozona wogole innego koloru jakas tapicerke i zaszytą... I wmawiał mi ,że to SERYJNIE tak było... :shock: Dodam ze auto na allegro nie mialo wogole na zdjęciu tego i było BEZWYPADKOWE :roll:
Ja juz niejednokrotnie widziałem takie rzeczy nie tylko w A6... Jak ludzie zaślepiali jaks te otwory poczym starali sie wmowić ze to tak ma być :roll:
Raz tak mialem jak z Tatem kupowalismy Peugeota 307... Normalnie jest tak jak w A6 ,że nie widać tej poduszki i w momencie wystrzelenie sie rozrywa... A koles miał tam włozona wogole innego koloru jakas tapicerke i zaszytą... I wmawiał mi ,że to SERYJNIE tak było... :shock: Dodam ze auto na allegro nie mialo wogole na zdjęciu tego i było BEZWYPADKOWE :roll: