ciąg dalszy mojej przygody z audi. narazie nie uznaje innej marki. jest to już trzecia Audi w mojej rodzinie. wcześniej woziłem się tą z..... B4 http://www.audi80.pl/viewtopic.php?t=75 ... e+zambrowa A6 kupiłem w grudniu zeszłego roku. rok 1997 2.4 V6 benzyna sprowadzona ze szwecji. wyposażenie raczej standardowe ale po przesiadce z "gołej" B4 to i tak wypas

na spalanie jakoś nie moge narzekać bo średnio wychodzi mi nie całe 11 l/100km. i nie jeżdze oszczędnie. lubie czasem poszaleć. może to spalanie to zasługa małych kół (zaledwie 16" z oponami 205/55- teraz żałuje że nie dorzuciłem troche grosza i nie kupiłem 17" ale może w przyszłości jeszcze to sie zmieni).
narazie to by było na tyle. wrzucam kilka fotek choć zbytnio nie ma czym sie chwalić :oops: przy tych furkach co widziałem na tym forum moja prezentuje sie co najwyżej przyzwoicie i raczej nie zrobi wielkiego wrażenia na forumowiczach ale dla mnie jest super bo moja :-D
pozdrawiam
do usłyszenia
kolego cenzura,nie wiesz kto czyta forum
witam po dłuższej nieobecności. mam teraz troche wolnego czasu więc pstyknąłem kilka nowych fotek. wiele w sumie sie nie zmieniło w aucie ale zawsze coś. po konsultacji z kolegą Arturro_A6 (za pomoc dziękuje) zdecydowałem sie na delikatne obniżenie mojej adelki

no i żeby dodać troche koniuchów zdecydowałem sie na montaż instalacji podtlenku gazu-LPG

teraz chodzi mi po głowie malowanie dokładek w kolor i te ledy IN PRO na tył. bajkowato to wygląda. ale jeszcze pomyśle. może gdzieś wpadnie na to troche lewego funduszu

a tak wyglądała po porządnym myciu i już obniżona oczywiście:
i jak? lepiej niż wcześniej?
pozdrawiam!!!