Witam
Zbliżam sie do przeglądu 120 tyś km i ma kilka pytań:
- co obejmuje taki przegląd
- czy warto robić to w aso (ponad 2tyś zł)
- czy aso wykona przegląd z moimi częściami, (tylko robocizna)
chodzi mi głównie o potwierdzenie w książce serwisowej i w bazie danych takiego faktu
pozdrawiam
dziś w innym serwisie pan stwierdził ze jeszcze musze wymienić olej w tiptronicu i dyfrze
no i to jakieś dodatkowe 3tysie :shock:
[A6 C6] Przegląd 120 tyś
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radosław
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
[A6 C6] Przegląd 120 tyś
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2009, 02:30 przez beyca, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
z tego co wiem to raczej każde ASO uzywa tylko swoich części itp żeby potem nie było ze coś się wysypało i klient zwala winę na serwis(tak sie tłumaczą :lol: ) najlepiej podzwoń i sie popytaj ewentulanie poszukaj na forum jakiegs ASO baaardzo polecanego przez klubowiczów
Chiptuning, serwis DPF, Hamownia 4x4 MAHA - Poznań/Trójmiasto/Wałbrzych
tuneforce.pl
serwisdpf.pl
tuneforce.pl
serwisdpf.pl
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Hubert
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Powinni to zrobić choć tego unikają z wiadomych powodów.beyca pisze: czy aso wykona przegląd z moimi częściami, (tylko robocizna)
chodzi mi głównie o potwierdzenie w książce serwisowej i w bazie danych takiego faktu
Ja zawsze przywożę swój olej i wymieniają z adnotacją " podzespoły dostarczone przez klienta"
Części muszą posiadać atest.
Zastanawia mnie tylko ze z checia chca Ci wymienic olej w topie ja pojechalem do aso wtoclaw i uparlem sie ze chce wymienic olej w skrzyni i za wszelka cene odmawiali po 15 min umoralniania mnie czym moze sie to skonczyc dla mojej niuni stwierdzili ze wymienia ale na moja odpowiedzialnosc wiec odmowilem chociaz wiele na ten temat na forum to juz nie wiem czy wymieniac czy nie widocznie co serwis to inna spiewka.