[A6 C5 ]po lifcie na RS6
[A6 C5 ]po lifcie na RS6
Witam!
Tak jak jest w temacie jestem zainteresowany założeniem przedniego zderzaka od RS6 do tego doszedł by jeszcze grill i może zmiana nadkoli. Posiadam Audi A6 2004 i stąd moje pytanie czy bez większych problemów dało by się taka zmianę wykonać?
Bardzo podoba mi się wygląd RS6 :mrgreen:
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi!
Tak jak jest w temacie jestem zainteresowany założeniem przedniego zderzaka od RS6 do tego doszedł by jeszcze grill i może zmiana nadkoli. Posiadam Audi A6 2004 i stąd moje pytanie czy bez większych problemów dało by się taka zmianę wykonać?
Bardzo podoba mi się wygląd RS6 :mrgreen:
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi!
Ostatnio zmieniony 05 sie 2009, 23:15 przez Zgrabny, łącznie zmieniany 1 raz.
No jak to po cocensored pisze:Po co chcesz zmieniac nadkola ?
same napompowane nadkola dodaja charrrrakteru autu
Mysle ze jeslibedziesz chcial zalozyc ORI zderzak od RS6 to mozesz miec spor problem bo pasowac nie bedzie
Lepiej zainwestuj w laminat tak jak kolega arturro_a6bodajrze
Ma autko jeszcze przedliftowe i zderzaczek od RS6
Jak juz ocs zrobisz to koniecznie pochwal sie
- MR.A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: Q7
- Nadwozie: Van
- Silnik: 3.0 CDUD 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
Masz tu kompletny przód do sprzedania od Audi RS6 http://moto.allegro.pl/item698307170_ko ... xenon.html
może coś się przyda :-P
może coś się przyda :-P

Forum internetowy a6klub.pl , a8team.pl , audi80.pl
Myślałem, że w modelu po lifcie będzie łatwiej ale z tego co widzę to nie bardzo.
Najbardziej chodziło mi o przedni zderzak i grill ale ten ori to nie to samo
.
Nie pytałem o tylny zderzak ponieważ z wymianą jego wchodzi w grę jeszcze wymiana układu wydechowego, a do diesla to trochę mija się z celem.
Szukałem też tylnych nadkoli ale nie mogę ich nigdzie znaleźć ale z tym to był by chyba największy kłopot.
Zastanowię się jeszcze co zrobić myślałem, że nie będzie z tym aż takich problemów.
Moja A6 sama w sobie jest ładniusia ale chciałem jej dodać troszkę agresywności :mrgreen:
Właśnie byłem w sklepie i wracając patrzyłem na nadkola i wiem, że z tyłu to kompletnie nie wykonalne:) Nie zwróciłem na to uwagi wcześniej, że ten element jest łączony w z połową samochodu :shock:
Najbardziej chodziło mi o przedni zderzak i grill ale ten ori to nie to samo

Nie pytałem o tylny zderzak ponieważ z wymianą jego wchodzi w grę jeszcze wymiana układu wydechowego, a do diesla to trochę mija się z celem.
Szukałem też tylnych nadkoli ale nie mogę ich nigdzie znaleźć ale z tym to był by chyba największy kłopot.
Zastanowię się jeszcze co zrobić myślałem, że nie będzie z tym aż takich problemów.
Moja A6 sama w sobie jest ładniusia ale chciałem jej dodać troszkę agresywności :mrgreen:
Właśnie byłem w sklepie i wracając patrzyłem na nadkola i wiem, że z tyłu to kompletnie nie wykonalne:) Nie zwróciłem na to uwagi wcześniej, że ten element jest łączony w z połową samochodu :shock:
Witam obserwuje to forum od jakiegos czasu i oczywiscie trzeba miec 50 postów zeby dac ogloszenie czy co kolwiek Prawda panie moderator .ale nie o to chodzi kolego duzo tutaj ludzi pisze takie durnoty ze zal d...e sciska i pisza ze bez sensu ze szkoda kasy i ze sie nie da Wiec ja wam pisze ze da sie wszystko kolega ma zwykłe a6 c5 kupił tył od rs6 wspawali tylne blotniki szersze wsadzil przednie blotniki maske i zderzak z lampami .zmienim tylny zderzak i kupił progi od allroad wszystko slicznie zgrali i jest super.Namawiałem go zeby sie na forum pochwalił ale olał to z grubej rury .Przepraszam ze OT spam itd.ale wcale nie jest tak drogo jak piszecie bo nikt z was tego praktycznie nie robił.wiec niech sie wypowiadja ci co robili takie sztuczki a nie moderator co ma tyle pojecia co wywalic moje ogloszenie w smiecie bo nie mam 50 postów parodia.Panie moderator ja tez jestem moderatorem na vkp czyli vectra club polska i tak kazdy jest równy u nas sie nie liczy ilosc ludzi a postepy .daleko jeszcze a6 zeby byc na tym poziomie co my bez obrazy ale taka prawda.Ps kolego przerabiej smiało nie ma takiego strachu jak co niektóre laiki piszą
A no potrafi Nie wiem jak to jest ale rs6 przynajmniej takmi sie wydaje jest na tej samej płycie podłogowej co a6 z delikatnymi zmianami.Kumpel kupił wszystko na ebay,allegro ,giełdy samochodowe .Nie mówie ze robil to 3 dni i juz bawił sie dobre 2 miesiace zanim poskładał pomalował wszystko .Szukanie czesci trwało wiecej bo wiadomo jakie ceny.ZA dwie tylne ćwiartki płacił po 600zł wiec chyba nie drogo i powoli powoli zrobił to co mu sie planowało od dłuuugiego czasu. Przepraszam za OT Pozdro.
Nie jest aż taki słaby 167km to nie najgorzej. Nie chcę nic nikomu udowadniać po prostu mi się podoba. Nie obchodzi mnie to co inni o tym myślą. Czy Ty kupując samochód myślisz o tym co inni powiedzą? Czy może żeby się Tobie podobał? Ze zderzaków zrezygnowałem ponieważ nie miałem pojęcia ile to ingerencji w blachę itd. Jest to mój pierwszy samochód więc proszę mi wybaczyć moją nie wiedzę.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!