Cześć
Mam problem z centralnym zamkiem w swoim A6 Avant 2,5 TDI '98 r., a dokładniej z zamykaniem wlewu paliwa. Niestety nie zamyka się gdy zamykam samochód. Nie znacie może jakiegoś dobrego fachowca w Bydgoszczy lub okolicy, aby mógł na to zerkną;ć i naprawić ?
Pzdr
Michal
[A6 C5 2.5]Awaria centralnego - wlew paliwa
[A6 C5 2.5]Awaria centralnego - wlew paliwa
Ostatnio zmieniony 22 mar 2008, 15:13 przez misiula, łącznie zmieniany 1 raz.
Audi A6 Avant - sportowe kombi
Przekręcamy kluczyk i do uszu dolatuje przyjemny pomruk silnika...
Wciskamy pedał przyspieszenia i niewidzialna siła wciska nas w fotel - bardzo wygodny fotel ... :-D
Wciskamy pedał przyspieszenia i niewidzialna siła wciska nas w fotel - bardzo wygodny fotel ... :-D
- kylo99
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adam
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AEL 140KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Re: Awaria centralnego - wlew paliwa
ok sorry ale piewsza mysl mi sie nasunela ze tak auto kupil,bo jak widzisz niema tam nic o tym ze dzialalo a teraz juz niedziala-to by bylo bardziej zrozumialemisiula pisze:Cześć
Mam problem z centralnym zamkiem w swoim A6 Avant 2,5 TDI '98 r., a dokładniej z zamykaniem wlewu paliwa. Niestety nie zamyka się gdy zamykam samochód. Nie znacie może jakiegoś dobrego fachowca w Bydgoszczy lub okolicy, aby mógł na to zerkną;ć i naprawić ?
Pzdr
Michal
tak czy inaczej sorki
nie, jeszcze nie / brak aktualnie czasu /, ale na pewno skorzystam !mpek3 pisze:Misiula byłes w tym warsztacie co ci poleciłem?-mysle ze ci pomogą;
[ Dodano: 2008-03-31, 20:42 ]
już wiem co było, a nawet co jest ...mpek3 pisze:Misiula byłes w tym warsztacie co ci poleciłem?-mysle ze ci pomogą;
... uszkodzony siłownik wlewu paliwa :-?
no i muszę wymienić na nowy, tylko nie mogę nigdzie dostać
Audi A6 Avant - sportowe kombi