Powitania - serwis spamowy.
-
m3iaz
- Forum Audi A6 / A7

Powitania - serwis spamowy.
wiem że o tym już było ale...
dzisiaj wszedłem na forum coby posprawdzać co komu potrzeba i co się dzieje. nie mam w zwyczaju spamować więc wszystkie posty z działu powitania od razu oznaczam jako przeczytane. przejrzałem całe forum i nowe wiadomości... co zostało? powitania. no to do powitań i oznacz jako przeczytane. po odświeżeniu kolejne powitanie... oznaczyłem a tu kolejne 4 posty w powitaniach...
zaznaczam że nie mam nic przeciwko kulturalnemu witaniu się ale parę dni temu zdarzyło się co dzisiejsza sytuacja tylko dopełniła... przez cały jeden dzień nie logowałem się na forum a kiedy już to zrobiłem zobaczyłem informację o przepełnieniu ilości nieprzeczytanych postów. i jak tu kontrolować co się dzieje?
wiem że posty z przywitań nie są liczone ale chyba nie o to chodzi.
mój pomysł jest prosty: można by połączyć dział powitania z moje audi a6. i tak najczęściej w obu działach pojawiają się tematy nowych (z wyjątkiem tych którzy jeszcze nie mają audi).
co wy na to?
dzisiaj wszedłem na forum coby posprawdzać co komu potrzeba i co się dzieje. nie mam w zwyczaju spamować więc wszystkie posty z działu powitania od razu oznaczam jako przeczytane. przejrzałem całe forum i nowe wiadomości... co zostało? powitania. no to do powitań i oznacz jako przeczytane. po odświeżeniu kolejne powitanie... oznaczyłem a tu kolejne 4 posty w powitaniach...
zaznaczam że nie mam nic przeciwko kulturalnemu witaniu się ale parę dni temu zdarzyło się co dzisiejsza sytuacja tylko dopełniła... przez cały jeden dzień nie logowałem się na forum a kiedy już to zrobiłem zobaczyłem informację o przepełnieniu ilości nieprzeczytanych postów. i jak tu kontrolować co się dzieje?
wiem że posty z przywitań nie są liczone ale chyba nie o to chodzi.
mój pomysł jest prosty: można by połączyć dział powitania z moje audi a6. i tak najczęściej w obu działach pojawiają się tematy nowych (z wyjątkiem tych którzy jeszcze nie mają audi).
co wy na to?
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2013, 14:27 przez m3iaz, łącznie zmieniany 1 raz.
Quattro 
RNS-e + Bluetooth Tel Interface
Shark Fin
DVD VST + kamera cofania
Shark Fin
DVD VST + kamera cofania
- kylo99
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Adam
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AAT 115KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Wiecie co Ja powiem tyle ,cieszmy sie ze mamy Moderatorów którzy aktywnie (2 osoby)pilnują,i trzymaja ta strone w kupie...
Juz w temacie Sprawy Klubowe , uwagi , wyglad itp. bylo poruszane to co komu niepasuje by moze to zmienic,cos dodac,posprzatac i nic w tych sprawach niema,poprostu zalozone bo zalozone.
Administrator nas zostawil moze...?
Rozumiem to ze szanowny Doc ma rodzine rzeczy i inne sprawy na codzien ale to tak jak kazdy z Nas forumowiczow.
Ale w koncu to on tu sprawuje władze i to on moze modernizowac ta strone.
Gdyby nie moderatorzy to tu by byla totalna kicha!
Juz w temacie Sprawy Klubowe , uwagi , wyglad itp. bylo poruszane to co komu niepasuje by moze to zmienic,cos dodac,posprzatac i nic w tych sprawach niema,poprostu zalozone bo zalozone.
Administrator nas zostawil moze...?
Rozumiem to ze szanowny Doc ma rodzine rzeczy i inne sprawy na codzien ale to tak jak kazdy z Nas forumowiczow.
Ale w koncu to on tu sprawuje władze i to on moze modernizowac ta strone.
Gdyby nie moderatorzy to tu by byla totalna kicha!
- arturro_A6
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
-
m3iaz
- Forum Audi A6 / A7

bo admin zaginął w akcji. wysyłałem PM do obu żeby ze schematów które wrzuciłem zrobili przyklejone bo zamierzam dorzucać z czasem coraz więcej ale przepadło bez echa... użytkowników coraz więcej a adminów nie ma... po prostu cool
Quattro 
Shark Fin
DVD VST + kamera cofania
Shark Fin
DVD VST + kamera cofania
-
Koszulki PKA A6
Nie zaginął.bo admin zaginął w akcji.
Moderatorom pisz takie rzeczy. Od tego są Oni, aby ocenić, przykleić, usunać, dodać itp. Mają swobodę w tej kwestii.m3iaz pisze:wysyłałem PM do obu żeby ze schematów które wrzuciłem zrobili przyklejone bo zamierzam dorzucać z czasem coraz więcej ale przepadło bez echa
Są.m3iaz pisze:użytkowników coraz więcej a adminów nie ma.
Masz ciężkie dni ?m3iaz pisze:po prostu cool
Co do powitań. Moderatorzy, jeśli uważają za stosowne mogą zamykać każdy temat powitań po kilku odpowiedziach, tak jak dzieje się to na www.audi80.pl . Wcześniej jednak warto dać przyklejoną informację o tym w dziale powitań.
Sam dział powitań zostanie, nic nie będziemy scalać. Tak jak pisała censored, to czysta kultura i nikt nie musi zaglądać do tego działu jeśli nie chce.
Pozdrawiam
Doc z konta koszulkowego.
Ostatnio zmieniony 19 cze 2008, 01:20 przez Koszulki PKA A6, łącznie zmieniany 2 razy.
-
macieja910
Mysle ze jest to bez sensu bo zrobil by sie tam niewyobrazalny balagan.m3iaz pisze:można by połączyć dział powitania z moje audi a6
Uwzam ze dobrym rozwiazaniem bedzie jezeli moderatorzy i admini beda zamykac tematy z powitaniem starsze niz 3 lub 2 dni. Wtedy nie bedzie takiego balaganu.m3iaz pisze:jak tu kontrolować co się dzieje?
m3iaz jezeli zbierzemy dostatecznie duzo informacji zrobimy ja lub censored temat przyklejony z informacjami na temat A6. Narazie jest umieszczony temat przez Doca "informacje o A6" i tam nalezy tego typu rzeczy wrzucac. Pozniej sie to uporzadkuje i umiesci w jednym przyklejonym temaciem3iaz pisze:żeby ze schematów które wrzuciłem zrobili przyklejone bo zamierzam dorzucać z czasem coraz więcej
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Kontakt:
racja, do dziela wiecmacieja910 pisze:Uwzam ze dobrym rozwiazaniem bedzie jezeli moderatorzy i admini beda zamykac tematy z powitaniem starsze niz 3 lub 2 dni. Wtedy nie bedzie takiego balaganu.
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.