Z opłata ok mozna cos tam dac jesli ktos jest STAŁY na forum, ale nie wolno straszyc nowych uzytkownikow by zaraz łapali za portfel i placili by miec dostep na forum prawda?
Poza tym małe spostrzezenie, co do moderow. W zakladce Powitania, czy moje audi niekiedy sa off topy bezużyteczne czyz nie powinno zwracac na to uwage?
Ograniczony dostep dla nie zalogowanych/zarejestrowanych.
ja nie mowie ze zablokowac ale zeby utworzyc klub i kto by chcial wstapic do klubu by placil regularne wplaty a reszta zarejestrowanych normalnie by korzystala z forum i nie bylo by przymusu kto chce by byl w klubie i placil skaldke a kto nie to nie pod tymi co by placili by sie jakies logo zrobilo wyrozniajace ze nalezy do klubu i jakies zakladki zrobic tylko dla klubu np. jakies sparawy zwiazane ze strona itp 8-)
Audi Back On Track 
odnosnie powyrzszych rozwiazan kazde by mialo plusy i minusy, a z tymi skladkami nie lepiej zorganizowac jakas akcje na spotach itp.?patrzac ze strony normalnego urzytkownika naszych pojazdow to szuka tylko informacji co gdzie jak itd, a klubowicze to juz inna liga, ja bym byl za tym aby podzielic na aktywnych i nieaktywnych ( miedzy innymi wyjadaczyitd) dla aktywnych otwarty dostep do wszystkiego ( np schematy , zdjecia instrukcje ,opisy itp) reszta chcac sciagac cos moglaby np uiscic dobrowolna oplate itda tak wogole jakies skladki to ja jestem za tym zeby je organizowac na jakis imprezkach klubowych itp.
pozd
pozd
-
Miodek_2,5_tdi
- Forum Audi A6 / A7

Pomysł dobry ale nie do końca. Wpłata dobrowolna przy rejestracji ok, ale nie usuwać konta po miesią;cu czy cos w tym stylu. Udzielam się jak się udzielam. Wyjezdzam na urlop na miesią;c, albo choćby 3 tygodnie ale wczesniej nie zagladalem tydzien z powodu praku czasu. I wtedy co? Konto - DELETE 
Jakieś ograniczenia by się przydały i wspomogły budżet, ale nie z usuwaniem konta...
Jakieś ograniczenia by się przydały i wspomogły budżet, ale nie z usuwaniem konta...
-
usuniĂŞty---
Uważam że "przymusowa" rejestracja, żeby móc zobaczyć wszystkie posty nie jest dobrym pomysłem. Jak ktoś będzie chciał tylko poczytać to zarejestruje się i nara. I tak nie będzie się udzialał a jak ktoś chce się udzielać to i bez przymusowej rejestracji będzie to robił. Ponadto istnieje uzasadnione podejrzenie, że część osób widząc, że trzeba się zarejestrować żeby poczytać posty zrezygnuje i będzie szukała informacji gdzie indziej. A byćmoże jak na początku sobie poczytają i zobaczą że forum naprawdę jest wartościowe to z własnej woli się zarejestrują i będą pisać. Tak było ze mną. Najpierw przeglądałem forum jako niezarejestrowany, a potem zacząlem się udzielać.