[A6 C5] Przyciemniał ktoś sam szyby ?
Ostatnio kumpel sam przyciemniał... Ale tylko tylnie szyby w Renault Clio... Powiem ze boczne wyszyly jak w profesjonalnym zakładzie... Natomiast tylna nie chce wyjść... Robią się bąble i nie da sie tego idealnie samemu zrobić... :shock: :roll:
Dlatego też ja osobiscie oddalem i wolalem za to zapłacic niż tak sie denerwować...
Dlatego też ja osobiscie oddalem i wolalem za to zapłacic niż tak sie denerwować...
ja samemu przycie,nialem szyby i niedlugo bede robil to ponownie gdyz zmieniam folie na fotochromowa z opcja przyciemniania sie automatycznego
powiem ze wielkiej filozofii w tym nie ma
jakos bardzo trudno to nie jest
najciezej wyjmuje sie szyby bo dostep jest brdzo utrudniony do srubek
pozniej juz jest luzik
przynajmniej byl u mnie bo mam avanta
w sedanach z tylna szyba jest napewno sporo trudniej
pozniej juz jest luzik
- casper
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kacper
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 4.0 V8 560KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Multitronic
siemka, ja przyciemnialem sobie sam boki, szyby z drzwi wyciagalem, jest duzo lepszy efekt, folie na trojkaty docinalem na wymiar i przyklejalem na samochodzie, tez piknie wyszlo, tylna probowalem ale nic z tego, wolalem kupic roletke, kolesiowi w Avancie jakos zobilem, nie wyglada tragicznie, ale w sedanie nie dam rady:D obejrzyjcie fotki mojej Niunki, tylko na szyby nie robilem jakis zblizen, widac tylko caloksztalt pracy, aha folie kupowalem drozsza, wychodzilo jakos 3mb o szer 76cm jakos 90zl chyba, ale folia jest spoko, nic sie nie rysowala i fajnie sie uklada
pozdr
pozdr
Te cztery pierścienie sprawiają, że jesteśmy wyjątkowi
---------------------
Bylo:
audi 80 B3 1.6td
audi A6 C4 2.5tdi AEL
mercedes w202 2.5td
Jest:
audi A6 C6 2.7tdi BPP
Chevrolet Camaro 5.7 Z28 1994r.
---------------------
Bylo:
audi 80 B3 1.6td
audi A6 C4 2.5tdi AEL
mercedes w202 2.5td
Jest:
audi A6 C6 2.7tdi BPP
Chevrolet Camaro 5.7 Z28 1994r.
-
- Forum Audi A6 / A7
sadzik65439 pisze:ja samemu przycie,nialem szyby i niedlugo bede robil to ponownie gdyz zmieniam folie na fotochromowa z opcja przyciemniania sie automatycznego
pozniej juz jest luzik
Wszystko się zgadza kolego tylko jak ma się do tego wprawę i czułą rękę ,a i powiem CI ze taka folia jaka chcesz teraz jest o wiele grubsza i gorzej się ja formuje a i dłużej schnie tak ze samemu lepiej próbować to robić latem jak jest duże słońce :lol: i naprawdę jak się chce żeby to wyglądało to lepiej szyby wyciągnąć te suwane.a i lepiej kup markowa folie bo nie wiadomo jak inna się zachowa na sitodruku podczas dogrzewania.A efekt po skończonej pracy będzie na pewno super