Witam Wszystkich serdecznie.
Mam jak dla mnie poważny problem,nawala mi pilot od alarmu,raz otwiera auto raz nie.I mam pytanie czy muszę wymienić cały alarm czy może jest jakieś inne wyjście,nie wiem proszę o pomoc.Sam alarm ma na pewno sprawny.Pozdrawiam.Darek.
[A6 C4]problem z auto alarmem
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Dzięki za porady,poszukam u mnie w mieście jakiegoś elektronika,choć byłem już u dwóch i jak na razie nie potrafią nic zrobić.Alarm nie jest oryginalny,zakładałem go jakiś rok temu.
Pozdrawiam.Darek.
[ Dodano: 2009-08-09, 13:38 ]
A niech mi ktoś powie,czy mając już alarm w aucie i chcąc wymienić na nowy,to czy muszę wymieniać wszystko,tzn.czujniki,syrenę itd.czy może wystarczy abym wymienił tylko sam alarm.Nie mam o tym zielonego pojęcia,dlatego też moje pytania mogą być nieprawidłowo sformułowane,za co przepraszam.Lecz głównym zamiarem jest sprawić by alarm był sprawny lecz przy zaoszczędzeniu pracy i oczywiście kosztów.
Dzięki.Darek.
Pozdrawiam.Darek.
[ Dodano: 2009-08-09, 13:38 ]
A niech mi ktoś powie,czy mając już alarm w aucie i chcąc wymienić na nowy,to czy muszę wymieniać wszystko,tzn.czujniki,syrenę itd.czy może wystarczy abym wymienił tylko sam alarm.Nie mam o tym zielonego pojęcia,dlatego też moje pytania mogą być nieprawidłowo sformułowane,za co przepraszam.Lecz głównym zamiarem jest sprawić by alarm był sprawny lecz przy zaoszczędzeniu pracy i oczywiście kosztów.
Dzięki.Darek.