Kezor poprostu prubuje sie dowartosciowac, bo sie obrazil i kazali mu robic spoty osobno bez Nas - to robi, a ze mu nie wychodzi to szuka ratunku gdzie moze :lol: u Nas zosataje jak bylo Wspolne spoty A3, A4, A6, A8, TT i 80... i kogo tam jeszcze przywieje
a kto sie murzynku obraził i sobie założył nowy club jak stracił moda na PLce, żeby sie dowartościować i gdybyś nie przyjeżdżał w czwartki to by były w czwartki spoty , a tak są we wtorki pierwszego klubu audi a4, www.A4-klub.pl.
PS. miłego użytkowania MOJEJ wkrętarki której nie moge sie doprosić , żebyś mi oddał od roku ...
a no cicho ja ostatnio zapracowany bylem a teraz sie bycze na urlopie w Zakopanem :mrgreen: pare Auduniek juz widzialem :-P Murzyn mam nadzieje ze Twoja oferta '' sprawdzenie przebiegu i stanu silnika'' nadal aktualne
SPOTY GODZINA 19:00 1. Mikolów SMI oszołom, 6.08
2. sosnowiec - SO plejada 13.08
3. Zabrze SZ M1 20.08
4. Czeladz M1, 27.08
6. Tychy ST Paprocany - nad jeziorkiem (super widoczki, itd...) lub Parking pod Szkołą na Piłsudskiego (wszystkie grupy się tam cyklicznie spotykają : Hondy, Ople, itd...) 3.09
5. Bytom SY to Plejada(wylot na SG,DW) lub M1(wylot na STA), 10.09
7. Ruda Slaska - Plaza 17.09
1.10.2009 WIELKI FINAL W KATOWICACH 18:00 GO-SPORT (3 STAWY)
Co Wy na to??
Do organizacji dolancza jeszcze audislask.pl i mam nadzieje 80-ki
no i sie wk....em masakra lancuch w motorze jak pekl z taka sila uderzyl w silnik ze zrobil w nim dziure i zablokowal tryba rozrusznika -- dzisiaj ogledziny zrobilem i nowy silnik trzeba.......... jutro szukam:/ od rana walka najpierw wyciagam silnik z suzuki potem rozsypane turbo z ski....