Ja tam jestem raz w miesiącu w niedzielę u rodzinki.MR.A6 pisze:na Lubsko
Może kiedyś też ciebie wychaczę na drodze.
Hehe,w Lubsku młode 4 lata :-P w LO spędziłem ,no proszę,jaki świat małyholekpiotr pisze:Ja tam jestem raz w miesiącu w niedzielę u rodzinki.MR.A6 pisze:na Lubsko
Może kiedyś też ciebie wychaczę na drodze.
Nic mi nie mów o FOKUSie i żonkowych zakupach <beczy2> ,heheholekpiotr pisze:Często wpadam do Zielonki bo też mam tam rodzinę ale częściej do FOKUSa na zakupy.
'"Masz żonę masz wydatki"
Mi pasują tylko soboty lub niedzielę. Wtedy mogę zawitać do Was.
P.S. właśnie kupiłem kabel więc jakby co to wezmę lapka i mam nadzieję, że pokażecie mi co i jak.
A będziesz miał coś w skarbonce na paliwo?Bo o promieniu 200km nawet mi przez myśl nie przeszło,ze ktoś by miał chęć przyjechać.MISIEK,odpowiedź znaszMISIEK_A6 pisze:MR.A6, ale Ty towarzyski a mnie nie zaprosiłeś
Haha no dokladnie, zeby bylo chociaz co ogladac a nie nasze piekne zimoweczki, jak tylko A3 club sie wybawi na wakacjach to odrazu wchodzimy do akcjiMR.A6 pisze:Ale wstępnie mozecie terminy proponować pod dyskusję,tylko nie takie,żebym na zimówkach musiał przyjechac :mrgreen:
kryssiwy pisze:jak widac frekwencja z lubuskiego nie imponuje a wszyscy wiedza z jest nas wiecej...moze jeszcze ktos wyjdzie z cienia...