[audi a 6 c 5 2.4 ]stukajacy fotel jak zademontowac
[audi a 6 c 5 2.4 ]stukajacy fotel jak zademontowac
witam mianowicie chodzi mi o fotel przedni stuka ze juz nie mam na to zdrowia ,przy ruszaniu chamowaniu ,wszystko cacy tylko te stukanie ,czytalem juz na ten temat wiem ze pod spodem sa sruby 13 kture odkrecilem ale po odsunieciu fotela na maksa do tylu blokuje chyba bolec ktury miesci sie nad tymi srubami nr 13 ze 4 albo 5 cm jak go wyjac i czy wogule trzeba go wyjac zeby wyciagnac fotel <smuty>
- MR.A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: Q7
- Nadwozie: Van
- Silnik: 3.0 CDUD 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
Re: [audi a 6 c 5 2.4 ]stukajacy fotel jak zademontowac
Te dwa tematy czytałeś napewno?adas81z pisze:witam mianowicie chodzi mi o fotel przedni stuka ze juz nie mam na to zdrowia ,przy ruszaniu chamowaniu ,wszystko cacy tylko te stukanie ,czytalem juz na ten temat wiem ze pod spodem sa sruby 13 kture odkrecilem ale po odsunieciu fotela na maksa do tylu blokuje chyba bolec ktury miesci sie nad tymi srubami nr 13 ze 4 albo 5 cm jak go wyjac i czy wogule trzeba go wyjac zeby wyciagnac fotel <smuty>

a6c5-stukajacy-fotel-vt8826.htm
a6-c5-all-klimatronik-zalal-nam-auto-ja ... nie+fotela
Forum internetowy a6klub.pl , a8team.pl , audi80.pl
Re: [audi a 6 c 5 2.4 ]stukajacy fotel jak zademontowac
z gory dziekuje za te stronki ale ja odkrecalem sroby po srodku po odsunieciu na maksa do tylu niechcial wyjsc z prowadnicMR.A6 pisze:Te dwa tematy czytałeś napewno?adas81z pisze:witam mianowicie chodzi mi o fotel przedni stuka ze juz nie mam na to zdrowia ,przy ruszaniu chamowaniu ,wszystko cacy tylko te stukanie ,czytalem juz na ten temat wiem ze pod spodem sa sruby 13 kture odkrecilem ale po odsunieciu fotela na maksa do tylu blokuje chyba bolec ktury miesci sie nad tymi srubami nr 13 ze 4 albo 5 cm jak go wyjac i czy wogule trzeba go wyjac zeby wyciagnac fotel <smuty>,bo powinny rozwiać Twoje wątpliwości 8-)
a6c5-stukajacy-fotel-vt8826.htm
a6-c5-all-klimatronik-zalal-nam-auto-ja ... nie+fotela