[Holandia] Może jakiś spocik
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Henryk
- Rocznik: 2000
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 174KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
siemka sorki ale prawdopodobnie nie bede na zlocie padla mi uszczelka na glowicy.sory ze sie pytam to nie post na takie pytania. ile kosztuje tutaj planowanie glowicy tu w hol?boje sie jechac do polski bo dojechalbym tylko troche wywala plynu na zewnatrz ale to jednak 1000km nie wiem sam juz co tu robic jak wiecie gdzie i dobrze a zarazem tanio moglbym oddac glowice do planowania to z gory dzieki za pomoc pozdro
- zbys20
- Forum Audi A6 / A7
Ja bym zaryzykował i jechał do polskisiemka sorki ale prawdopodobnie nie bede na zlocie padla mi uszczelka na glowicy.sory ze sie pytam to nie post na takie pytania. ile kosztuje tutaj planowanie glowicy tu w hol?boje sie jechac do polski bo dojechalbym tylko troche wywala plynu na zewnatrz ale to jednak 1000km nie wiem sam juz co tu robic jak wiecie gdzie i dobrze a zarazem tanio moglbym oddac glowice do planowania to z gory dzieki za pomoc pozdro

-
- Forum Audi A6 / A7
5-6 września robimy duży spot OOOO Miejsca konkretnego jeszcze nie ma, ale bedzie to napewno pole namiotowe gdzies w okolicach Zandvoort. Blisko jest morze, tor na którym napewno cos bedzie sie dzialo no i niedaleko do Amsterdamu :D zapraszamy wszystkich chętnych :-D
Kto ma QUATTRO ten ma władzę
2.7BiT 320PS 535Nm
2.7BiT 320PS 535Nm