[A6 C5]mapa polski do navi plus
-
- Forum Audi A6 / A7
[A6 C5]mapa polski do navi plus
Witam sorki za moje rozgarnięcie ale pierwszy raz jestem na jakimkolwiek forum mam w sumie mały problemik otóż kupiłem w tym tygodniu a6 w niemczech i oczywiście ma mapę niemiec i wszystko w navi jest po niemiecku a ja jego nie kumam zbytnio tak więc gdzie można zdobc taką mapę z lektorem polskim i jek przeprogramować ją na polski
poz
stosuj tagi
poz
stosuj tagi
Ostatnio zmieniony 31 sie 2008, 16:14 przez tomparkiet, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
jak czytałem dalsze posty to koledzy coś pogadywali że można ściągnąć z neta taką mapę wiem że o piratach trzeba cicho ale może wiesz gdzie mniej wiecej tego szukać
A co do tego programowania to wszysko w navi jak przestawie w tycg opcjach będzie po angielsku a można żeby wszystko pisaÂŁO PO POLSKU POZ
A co do tego programowania to wszysko w navi jak przestawie w tycg opcjach będzie po angielsku a można żeby wszystko pisaÂŁO PO POLSKU POZ
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Wojtek
- Moje auto: A6 C7
- Rocznik: 2015
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 CDUD 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
dobre info censored...u mnie tak samo jak u kolegi....a ja z kolei duzo po EU latam i ta niemiecka co jest ori w Plusie chodzi fajnie..
:lol:
musze tez poszukac tej mapy w necie..koles chce 100 za pirat
troche duzo prawda...
jak by ktos mial torenta to pliss....bede naprawde wdzieczny :lol:
P.S. juz znalazlem...wystarczylo poczytac troche forum :lol:
:lol:
musze tez poszukac tej mapy w necie..koles chce 100 za pirat
troche duzo prawda...
jak by ktos mial torenta to pliss....bede naprawde wdzieczny :lol:
P.S. juz znalazlem...wystarczylo poczytac troche forum :lol:
Ostatnio zmieniony 31 sie 2008, 16:40 przez Voytec, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi A6 / A7
witam na forum ktoś mówił że navi plus z 99 nie będzie czytać polskiej mapy tylko z 2000 czy to prawda ? trochę się zmartwiłem bo moje obrączki są właśnie z końca 99 dokładnie 15 grudzień ciekawe czy i od kiedy 99 już czyta polskę czy tylko 2000 poz
[ Dodano: 2008-08-31, 15:06 ]
poszukuję anteny do gps tylko sam drut co się wkręca to co jest do dachu przykręcone jest ok
[ Dodano: 2008-08-31, 15:47 ]
chciałbym się dowiedzieć jaką mam navi plus rsn-d czy rsn-e czy jeszcze jakąś inntą gdzie tego typu w aucie szukać
[ Dodano: 2008-08-31, 15:06 ]
poszukuję anteny do gps tylko sam drut co się wkręca to co jest do dachu przykręcone jest ok
[ Dodano: 2008-08-31, 15:47 ]
chciałbym się dowiedzieć jaką mam navi plus rsn-d czy rsn-e czy jeszcze jakąś inntą gdzie tego typu w aucie szukać
-
- Forum Audi A6 / A7
Anglika zbytnio nie kumam a z tą navi to myślałem że są konkretne w danym roku i miesiącu.Niemiecka płyta która w niej siedzi jest z 2004r ściągam właśnie z torrenta mapę polski i czech z 2007/2008 i nie wiem czy jak ją włoże to mi się coś nie sypnie czytałem że taka możliwość też istnieje a softa z polskim menu nagrałem i mi niechce wcale tego czytać może coś żle zrobiłem.poz
-
- Forum Audi A6 / A7
Voytec,
Hej! witam!
Znalazłem na forum watek o RNS-E i sofcie.
Mam a6 z 2004 roku i chce ja spolszczyc oraz dorwac jakoś mape z polską.
Podpowiedz prosze jak do tego sie zabrac i może podstaw torrenta bo widziałem, że go dorwałeś. No i jak tam z nagrywaniem tej płytki, bo pisza tutaj ludzie różne historie.
Udało ci sie wszystko poustawiać???
Bedę wdzieczny za pomoc.
pzdr
Segal
Hej! witam!
Znalazłem na forum watek o RNS-E i sofcie.
Mam a6 z 2004 roku i chce ja spolszczyc oraz dorwac jakoś mape z polską.
Podpowiedz prosze jak do tego sie zabrac i może podstaw torrenta bo widziałem, że go dorwałeś. No i jak tam z nagrywaniem tej płytki, bo pisza tutaj ludzie różne historie.
Udało ci sie wszystko poustawiać???
Bedę wdzieczny za pomoc.
pzdr
Segal
pozdrawiam serdecznie
Segal
Segal
Witam,
no to juz było ale jakby co to nie podajemy linkow do piratow , mozesz go uzyskac na PW , jak masz taka chec :P
Jak masz pytania wal na PW
no to juz było ale jakby co to nie podajemy linkow do piratow , mozesz go uzyskac na PW , jak masz taka chec :P
Jak masz pytania wal na PW
Ostatnio zmieniony 16 lip 2009, 09:56 przez Waldi77, łącznie zmieniany 1 raz.
Siemka.
Jak ktoś potrzebuje mapy do Navi to wystarczy wpisać w googla "TravelPilot DX" i odnośnik na stronę: www.peb.pl
Jeszcze niedawno można było umieszczać linki na forum a teraz jakoś dziwnie się to skończyło. Niczemu to nie służy, żeby to miało skutek to trzeba zablokować strony z rodzaju Rapid - Chomik - itp. co jest chyba niewykonalne a takie kasowanie linków to tylko malutki kamyczek nad którym nawet nie bardzo trzeba uniosić nogę aby go ominąć w drodze do celu.
Jak ktoś potrzebuje mapy do Navi to wystarczy wpisać w googla "TravelPilot DX" i odnośnik na stronę: www.peb.pl
Jeszcze niedawno można było umieszczać linki na forum a teraz jakoś dziwnie się to skończyło. Niczemu to nie służy, żeby to miało skutek to trzeba zablokować strony z rodzaju Rapid - Chomik - itp. co jest chyba niewykonalne a takie kasowanie linków to tylko malutki kamyczek nad którym nawet nie bardzo trzeba uniosić nogę aby go ominąć w drodze do celu.
usunieto pkt.29 regulaminu
-
- Forum Audi A6 / A7