Auto ma wiele innych zeczy a tego niema,no i niema tez tempomatu.

Why?
masz komputer . kazda a6 c5 ma . masz jedynie zegary z małym FISem który nie ma funkcji odczytywania komunikatów . zmien zegary na takie z pęłnym fisem i manetke z przyciskiem do przełączania komunikatów . . przekodowac kluczyki do nowego immo i gotowe . przerabiałem to . działa wszystko .kylo99 pisze:Witam czy wy tez macie takie auta ze niema w nich komputera do wyswietlania np.spalania?
Auto ma wiele innych zeczy a tego niema,no i niema tez tempomatu.
Why?
rafal100, że tak spytam drogo wyszła Cię ta przeróbka?masz komputer . kazda a6 c5 ma . masz jedynie zegary z małym FISem który nie ma funkcji odczytywania komunikatów . zmien zegary na takie z pęłnym fisem i manetke z przyciskiem do przełączania komunikatów . . przekodowac kluczyki do nowego immo i gotowe . przerabiałem to . działa wszystko .
a firma twoich zegarów znana / ? podobne objawy co mój stary licznik . z tyłu na zegarach na obudowie jest napisane jaka firmaObx pisze:U mnie Fis jest ok, tylko szwankuje, temp. cieczy(110C,vag pokazywał 89C) i viltomierz(pokazuje ponad 16V Vag pokazuje 14V z groszami), tak samo paliwo pokazuje ponad stan...
szczerze mówiąc zaczyna mi to na nerwy działać :evil: :evil: :evil: