Kolego MR.A6, masz wielką rację mój też nigdy nie spalił więcej niż mu wlałem, i tego się trzymajmy. Pozdrawiam serdecznie.
P.S. Piękną A6 masz.
na oko to starka zmarła jak to mama moja mówi :mrgreen: wskazania komputera to też mozna sobie w dupsko wsadzic ! a jak juz chcesz wiedziec to moje wyliczenia są prowadzone takMR.A6 pisze: i 7l to sprawdzone z komputerem,czy na oko?
skoro tak to po co kupiles w dieslu ? kazdy ma inne zapatrywanie , ja np. mam miec wygodnie i tanio a lupo tego pierwszego nie ma ! stad ospada inaczej na pewno bym go miał . 7 litrów to wcale nie jest duzo na 2.5 bo tyle spalają a nawet wiecej 130 konne silniki 1.9 - tez sprawdzone na trasie na tej samej i to nie jeden egzemplaz ! na Lubin spala taki prawie 9 litrów jak sie go goni i nikt mi nie powie , ale moze próbowac , ze owe wszystkie 8 sztuk którymi mi dane było jechać były popsute ! dawac smiało ?!! :mrgreen:PiotrGdansk pisze:Panowie, nie chcę być złośliwy ale uważam, że nikt o zdrowych zmysłach nie kupuje auta z silnikiem 2,5l żeby paliło 7l w mieście. Jak ktoś chce tanio to niech kupi Lupo w tdi.
krzys124,bardzo dobrze są prowadzone Twoje wyliczenia,tego nikt nie zarzucakrzys124 pisze: na oko to starka zmarła jak to mama moja mówi :mrgreen: wskazania komputera to też mozna sobie w dupsko wsadzic ! a jak juz chcesz wiedziec to moje wyliczenia są prowadzone tak...
Mozna napisac , ze pali tyle ile sie wleje - tylko w takim wypadku po co wam diesle ...
...ale mi chodzi wlasnie o spalanie a tak naprawde o koszty jazdy - bo ropke to ma ze tak napisze darmo , stad mój wybór .
..., ze owe wszystkie 8 sztuk którymi mi dane było jechać były popsute ! dawac smiało ?!! :mrgreen:
Witam,krzys124 pisze:no i co z tego ze 2.5 .... 3.0 w bmw 194 KM spalanie dopiero jest rewelacyjne trasa spokojna jazda wychodzi 5.5 jak szalejesz i 256 km pedisz z kompletem osób w aucie i jak tylko idzie to licznik nie schodzi z 200 km/h to spalanie wychodzi 7 litrów - to jest dopiero diesel :mrgreen: