Witam
od 3 tyg. walcze z climatronickiem i brakuje mi juz cierpliwosci. Otoz po zakupie mojej A6 okazalo sie ze musze wymienic panel w klimie bo wcisniety mialem przycisk [ECON], po wymianie panelu klima dalej nie ruszyla. Wymienilem czujnik cisnienia temp. - nadal nic. Okazuje sie ze trzeba bedzie zajac sie sprezarka. Plusem jest to ze ona co jakis czas mi sie wlacza ale po paru sek. sie wylacza i tak w kolko podczas jazdy
Mozecie mi podpowiedziec jaki powinienem miec model czy typ tej sprezarki do mojego autka [C5 2003r.] ewentualnie moze znacie dobry warsztat w woj. lodzkim, ktory by sie dobrze tym zajal
pzdr.
Nazywaj poprawnie tematy. Stosuj Tagi.
[A6C5 1.9 TDi]climatronic - sprężarka
- NieznajomyNikomu
- Forum Audi A6 / A7
[A6C5 1.9 TDi]climatronic - sprężarka
Ostatnio zmieniony 11 lip 2009, 10:23 przez NieznajomyNikomu, łącznie zmieniany 2 razy.
- NieznajomyNikomu
- Forum Audi A6 / A7
- NieznajomyNikomu
- Forum Audi A6 / A7
no niestety w moim przypadku jednak zatarta byla sprezarka:( - 850 zl.
moze ktos chce kupic dobry panel od klimy??
Wyobrazcie sobie ze po miesiacu ladowania i zmianie warsztatu okazuje sie ze swiezo zalozona sprezarka nadal nie chciala sie zalaczac.
!!! piana w ustach i wogole wszystko co najgorsze. Gosciu z tego nowego warszatu poprosil mnie o pokazanie mu tego starego panela, bo przypomnial sobie jak mowilem mu ze wymieniany byl panel z czujnikiem (gest rozpaczy) co niby mial byc zepsuty. Okazalo sie ze ten ori panel jest jak najbardziej oki i sprezarka dziala wlasnie z nim, a ten kupiony tez jest dobry tylko nie pasuje do mojej A6.
tak to jest jak sie da do naprawy gdzie pracuje konowal
moze ktos chce kupic dobry panel od klimy??
Wyobrazcie sobie ze po miesiacu ladowania i zmianie warsztatu okazuje sie ze swiezo zalozona sprezarka nadal nie chciala sie zalaczac.

tak to jest jak sie da do naprawy gdzie pracuje konowal