Masz interfejs do staga?

Kolego nie opowiadaj takich bzdur, żadne valteki nie są ok. Ja to miałem i wiem coś na ten temat. Moja 80letnia babcia jest szybsza od valtekow. Dla wtryskow minimum to magic jet.MDKraków pisze:Czerwony Valtek jest ok.
Masz interfejs do staga?
No to albo tanio zakładaja w tym zakładzie omegasa albo za staga nieźle kasują w twoim teraźniejszym zakładzie. Na jakich wtryskach miałeś omegasa? Sama elektronika stag jest też dobra i ma dobrą opinię więc jak twój gazownik ogarnie całość to twoje audiczka będzie śmigać na gazie jak na benzynie.skorpion80 pisze:Koledzy,jutro założę dolot i zobaczymy jak będziePostaram się też wrzucić parę fotek ów instalacji.I poczekamy co się będzie działo.Jeżeli będzie ok to w przyszłym tygodniu podjadę do niego na ustawienie mapy
![]()
Ps.Kolego fassi1 koszt instalki Omegasa był taki sam jak tej co mam " Stag-300 " i myślałem że jest też dobrej jakości.Nie zakładałem Omegasa,ponieważ kłopotliwe trochę było jeżdżenie na przeglądy do Wrocławia,no i jakby się coś działo z LPG,to nic bym przez telefon raczej nie załatwił i musiał bym jeździć
fassi1 pisze:Gdzie jest trójnik rozdzielający dwa węże idące do listewe wtryskowych?
Dzieli nas 180 km to może wpadłbym kiedyś na kawkę :lol:fassi1 pisze:Gdzie jest podpięcie do pomiaru ciśnienia gazu dla mapsensora (cieńszy wężyk idący do mapsensora)?