Witam!
Nurtuje mnie problem demontażu rolety siatki grodziowej, u mnie jest ona przymocowana do szerszej części oparcia dzielonego tylnego siedzenia. Czasem miałbym ochotę posadzić siebie i pasażera z przodu, i jeszcze jednego człowieczka z tyłu no i kawałek jakiegoś szerszego płaskiego długiego bagażu. Ale nie dam rady złożyć szerszej części oparcia bez złożenia węższej części. Pomóżcie proszę jakimś dokładnym opisem lub zdjęciem / rysunkiem.
pozdrawiam
WW
[A6 C5 AVANT] demontaż rolety siatki grodziowej
kuna, dzięki, ale koledze Ryh'owi chodzi o siateczkę za przednim siedzeniem na drobiazgi dla 'prezesów' z tylnej kanapy. a mnie chodzi o siatkę grodziową, zwijaną w formie rolety, znajdującą się tuż za głowami prezesów.
slavi16, te klamerki w bagażniku chromowe do siatki... do siatki zapobiegającej niekontrolowane przesuwanie się bagażu w bagażniku. też nie ta siatka.
czekam na dalsze porady :P jeszcze raz: demontaż kasety z siatką grodziową znajdującą się za tylnymi zagłówkami.
pozdrawiam
WW
slavi16, te klamerki w bagażniku chromowe do siatki... do siatki zapobiegającej niekontrolowane przesuwanie się bagażu w bagażniku. też nie ta siatka.
czekam na dalsze porady :P jeszcze raz: demontaż kasety z siatką grodziową znajdującą się za tylnymi zagłówkami.
pozdrawiam
WW