[AUDI A6 C4] srebny pocisk na [RH ZW1] nowe fotosy s. 22
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 C4 Forum
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 C4 Forum
- elmi_k
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Emil
- Rocznik: 1996
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 140KM
A jak z geometria?? Robiles? Bo ja dzisiaj bylem i na obnizonym zawieszeniu nie dalo sie pochylenia kola ustawic tak zeby nie zcinalo opon... chyba ze bede rozwiercal obsady.
Jeszcze moze ktos wie, czy jest roznica w seryjnie obnizonym zawieszeniu (na wlepce oznaczenie 1BE) tylko i wylacznie w nizszych sprezynach czy zwrotnica czyms sie rozni??
Jeszcze moze ktos wie, czy jest roznica w seryjnie obnizonym zawieszeniu (na wlepce oznaczenie 1BE) tylko i wylacznie w nizszych sprezynach czy zwrotnica czyms sie rozni??
- piatek
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotrek
elmi_k, zwrotnica się raczej nie rożni tylko sprężyny i drążek stabilizatora, nie wiem dlaczego tobie obciera u mnie wszystko było oki a jakie masz ET felgi??
syper, RH ZW1 czekam aż do mnie dojadą z niecierpliwością bo nawet nie wiem w jakim są stanie i jakie będę musiał dystanse do nich założyć bo ET maja 60.
molni89, niestety, ale będą 17 większe dla mnie nie będą praktyczne może jak drogi u mnie w okolicy wymienią
syper, RH ZW1 czekam aż do mnie dojadą z niecierpliwością bo nawet nie wiem w jakim są stanie i jakie będę musiał dystanse do nich założyć bo ET maja 60.
molni89, niestety, ale będą 17 większe dla mnie nie będą praktyczne może jak drogi u mnie w okolicy wymienią

- elmi_k
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Emil
- Rocznik: 1996
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 140KM
nigdzie nie napisalem ze u mnie ociera tylko zcina opony bo normalnie nie da sie ustawic odpowiednio katow polozenia kola. a ET do tego nic nie ma. Robiles geometrie czy poprostu zalozyles sprezyny i tak jezdzisz?piatek pisze:elmi_k, zwrotnica się raczej nie rożni tylko sprężyny i drążek stabilizatora, nie wiem dlaczego tobie obciera u mnie wszystko było oki a jakie masz ET felgi??
- piatek
- Forum Audi A6 / A7
elmi_k, a faktycznie sorki jeszcze śpię a siedzę już tu w robocie od 7.30
nie, kątów nie ustawiałem po wymianie sprężyn byłem tylko na stacji diagnostycznej, żeby mi sprawdzili zbieżność kół na macie i miałem +30' a według danych powinno być +20' +-10' wiec się mieści, na razie nic nie zauważyłem aby ścinało oponę

- piatek
- Forum Audi A6 / A7
molni89, chciałem do końca nie pokazywać jak będzie wyglądało, te zdjęcie to dla mnie wzór i dlatego chcę te felgi bo uważam że idealnie pasują do A6 C4.
felgi już dotarły, ale są w opłakanym stanie, wysyłam je do Poznania na prostowanie, potem malowanie i polerka. brakuje mi jeszcze dystansów i dekielków a może lepiej będzie stożki :-P tylko gdzie można je dostać ?
felgi już dotarły, ale są w opłakanym stanie, wysyłam je do Poznania na prostowanie, potem malowanie i polerka. brakuje mi jeszcze dystansów i dekielków a może lepiej będzie stożki :-P tylko gdzie można je dostać ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.