Sklep Ipart
Sklep
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

[A6 C5 2,4 1998 ] - czy i jaka zmieniarka do radia CHORUS

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radioodtwarzacze, wzmacniacze, zwrotnice głośnikowe, kondensatory itd.
Zablokowany
tomashek_LDZ
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: tomashek_LDZ » 25 cze 2009, 20:43

KOLEDZY..mam do Was pytanko dotyczące radia CHORUS..jako, że jest to sprzecik na kasetę, chcialbym cosik z tym zrobić..zatem po pierwsze - czy jest możliwość podłączenia się do zmieniarki CD i jeżeli tak to ktorą byście mi zaproponowali..przez chwilę myślałem o transmiterze, ale w paru miejscach wyczytalem, że ze względu na jakość brzmienia nie ma co sobie głowy tym rozwiązaniem zaśmiecać..zatem po drugie - jakie są Wasze propozycje w tym temacie..za którą zmieniarką CD warto by się rozejrzeć..dodam, iż nie wiem dokładnie czy jest to chorus by blaupunkt czy chorus by grundig - nie wiem jak to sprawdzić..
wiem, że na forum pojawialy się podobne pytania, ale wolalem upewnić się choćby z tego względu, że doszły mnie słuchy, że nie każdy CHORUS ma wyjście na zmieniarę i że panasonic wcale nie jest najszcześliwszym rozwiązaniem jezeli chodzi o wybor zmieniarki..chyba że macie jakies inne pomysły na cd/mp3 np.adapter (ale bez wyjścia na zmieniarke i tak by chyba nie zadzialal)
pozdrowionka :-)

tomashek_LDZ
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: tomashek_LDZ » 26 cze 2009, 08:54

profil uzupełniony..

Zablokowany

Wróć do „Car Audio”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl