Audi A6 2004 1.9 tdi sport Piękna w swej prostocie.
- gregorklinski
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Maciej
- Moje auto: 80 B4
- Rocznik: 1992
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0 115KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Kiedy ja kupowałem takie były ceny za dobry okaz C5.Teraz widziałem już za około 5 tys funtów w tym roczniku i z podobnym przebiegiem jak u mnie.fazi79 pisze:ÂŁadiutka i zadbana ale za takie pieniądze rozejrzał bym sie za c6 ja za tyle wyrwałem 05reg.w wersji s line , tyle że rok pózniej i jestem szczęśliwy jak nigdy!!!
Myśle że na wszystko przyjdzie pora,zawszy chciałem C5 i jest,a do C6 musze troche dojrzeć :mrgreen:
Wiem jedno,dla mnie C5 tylko sedan,C6 tylko w avancie :-P
Pozdro.
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 C4 Forum
- Moje auto: A6 C4
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.4 177KM
- Paliwo: Diesel
- piterrr A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 2000
- Silnik: 1.9TDI AWX 131KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Kontakt:
- kylo99
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adam
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 1999
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AEL 140KM
- Napęd: Quattro
- Kontakt:
No ja niestety nieobejżałem kolegi fotek,choć środek ładny.
A co do 1.9tdi sport. to sa siedzenia w stylu sport z bocznym trzymaniem,regulacją częsci lędzwiowej,twardsze zawieszenie,kierownica trój ramienna no i felgi typowe które tylko wychodziły w sporcie 17 takie jak na zdjęciu poniżej.
No i niejestem pewien ale chyba tylnia kanapa niebyła składana hehe bo ja tak mam
A dzidziusia gratuluje!
A co do 1.9tdi sport. to sa siedzenia w stylu sport z bocznym trzymaniem,regulacją częsci lędzwiowej,twardsze zawieszenie,kierownica trój ramienna no i felgi typowe które tylko wychodziły w sporcie 17 takie jak na zdjęciu poniżej.
No i niejestem pewien ale chyba tylnia kanapa niebyła składana hehe bo ja tak mam
A dzidziusia gratuluje!
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Maciej
- Moje auto: 80 B4
- Rocznik: 1992
- Silnik: 2.0 115KM
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Wszystko sie zgadza panie kylo99, tej kanapy składanej troche czasami brakuje.
W końcu auto dorobiło się ledów na tył oczywiście IN PRO,podświetlana gałka lewarka od biegów w kolorze podświetlenia pulpitu,rygle chrom,podświetlone klamki od zewnątrz-(nad tym jeszcze pracuje bo efekt nie jest jeszcze do końca zadowalający jak dla mnie)
W planach jeszcze lusterka IN PRO , HID-y 6000K,przyciemnić szyby,lotka-spojler na klape bagażnika no i wirusek.Zastanawiam sie też nad zapakowaniem w tylnią lampe żarówki led w miejsce standardowej od kierunkowskazu.Kolega wraca z pl za kilka dni i będzie miał juz je zamontowane u siebie,zobacze jak mi sie spodoba to założe.Może ktoś z szanownych userów ma takie u siebie,wszelkie opinie,sugestie mile widziane.
Fotki po małych modach zapodam za pare dni-nagminny brak czasu :-P
Pozdrawiam!!!
W końcu auto dorobiło się ledów na tył oczywiście IN PRO,podświetlana gałka lewarka od biegów w kolorze podświetlenia pulpitu,rygle chrom,podświetlone klamki od zewnątrz-(nad tym jeszcze pracuje bo efekt nie jest jeszcze do końca zadowalający jak dla mnie)
W planach jeszcze lusterka IN PRO , HID-y 6000K,przyciemnić szyby,lotka-spojler na klape bagażnika no i wirusek.Zastanawiam sie też nad zapakowaniem w tylnią lampe żarówki led w miejsce standardowej od kierunkowskazu.Kolega wraca z pl za kilka dni i będzie miał juz je zamontowane u siebie,zobacze jak mi sie spodoba to założe.Może ktoś z szanownych userów ma takie u siebie,wszelkie opinie,sugestie mile widziane.
Fotki po małych modach zapodam za pare dni-nagminny brak czasu :-P
Pozdrawiam!!!