[A6 C5]po założeniu HID XENON FiS pokazuje spaloną żarówkę
Ja dzisiaj zaryzykowałem i kupiłem zestaw HID bez filtra na can-busa bo 100zł mniej... założyłem i nie pokazuje błędu [polift 2001r] natomiast w ogóle bez żarówki błąd wyskakuje...
mniejsza o to...
biorąc pudełko mówię że interesuje mnie tylko 4300K, ma wyglądać jak oryginał a nie jak w golfie II po pseudo tuningu...
taki tez komplet dostałem, założyłem i co się okazuje...
1.WALÂĄ NA NIEBIESKO! [na palnikach są naklejki 4300K]
2.obydwa świecą innym odcieniem
3.zamrugują przy pierwszym włączeniu na zimnych palnikach...
w poniedziałek jade kolesiowi przestawić sklep do górny nogami za ten syf co mi dał!
chyba że ktoś sądzi że kolor, mruganie i odcienie mogą byś spowodowane tym że nie mam filtrów Warnning Canceler CAN-BUS?
[ Dodano: 2011-09-14, 18:16 ]
po prostu palniki to kibel i przetwornice tak samo! drugi komplet zrobił to samo!
oddałem i zabrałem pieniądze... nie kupujcie małych niebieskich przetwornic, nic gorszego!
wziąłem od kogo innego i RADZę OMIJAć Z DALEKA FIRMę INTERLOOK której aukcji na allegro jest cała masa! SZCZERZE POLECAM! przetwornice cyfrowe AC z canbusem 45W z palnikami za 150zł! KONKRET!
4300 JAK ORYGINAÂŁ! palą za pierwszym razem, kolor ten sam! moc świecenia tak potężna że mój brat który ma oryginalne palniki w S6 będzie je wymieniał na palniki HIDowe na mocowaniu D2S. jego oryginał świeci ciemniej niż moje hidy...
numer do gościa to 666 991 998
na allegro sprzedaje pod nickiem lajt_sklep
bądź sklep allegro nazwa LAJT
przykładowe aukcje http://allegro.pl/sklep/21916649_lajt
POLECAM CHÂŁOPAKA! ma dobry sprzęt!
mniejsza o to...
biorąc pudełko mówię że interesuje mnie tylko 4300K, ma wyglądać jak oryginał a nie jak w golfie II po pseudo tuningu...
taki tez komplet dostałem, założyłem i co się okazuje...
1.WALÂĄ NA NIEBIESKO! [na palnikach są naklejki 4300K]
2.obydwa świecą innym odcieniem
3.zamrugują przy pierwszym włączeniu na zimnych palnikach...
w poniedziałek jade kolesiowi przestawić sklep do górny nogami za ten syf co mi dał!

chyba że ktoś sądzi że kolor, mruganie i odcienie mogą byś spowodowane tym że nie mam filtrów Warnning Canceler CAN-BUS?
[ Dodano: 2011-09-14, 18:16 ]
po prostu palniki to kibel i przetwornice tak samo! drugi komplet zrobił to samo!
oddałem i zabrałem pieniądze... nie kupujcie małych niebieskich przetwornic, nic gorszego!
wziąłem od kogo innego i RADZę OMIJAć Z DALEKA FIRMę INTERLOOK której aukcji na allegro jest cała masa! SZCZERZE POLECAM! przetwornice cyfrowe AC z canbusem 45W z palnikami za 150zł! KONKRET!
4300 JAK ORYGINAÂŁ! palą za pierwszym razem, kolor ten sam! moc świecenia tak potężna że mój brat który ma oryginalne palniki w S6 będzie je wymieniał na palniki HIDowe na mocowaniu D2S. jego oryginał świeci ciemniej niż moje hidy...
numer do gościa to 666 991 998
na allegro sprzedaje pod nickiem lajt_sklep
bądź sklep allegro nazwa LAJT
przykładowe aukcje http://allegro.pl/sklep/21916649_lajt
POLECAM CHÂŁOPAKA! ma dobry sprzęt!