[a6 2.5 v6] problem z zamknięciem auta
-
- Forum Audi A6 / A7
[a6 2.5 v6] problem z zamknięciem auta
gdy zamkłem dzisiaj rano samochód z pilota po chwili dzwi się otworzyły( chodzi o centralny)oraz szyby się opuściły na dół,myślałem że sam coś nacisłem,ale po południu incydent się powtórzył i nie mogłem zamknąć auta,dopiero ręcznie kluczykiem pomogło. co to mogło być :?: czy to tylko przez wyczerpującą sie baterie :?: :?: czy coś powżniejszego :?: :?:
AUDI-inni czują respekt <kijem><hura>
-
- Forum Audi A6 / A7
odp
przeczytaj temat "nie moge uruchomic auta"
mam podobny problem ponoc jest uszkodzony modul sterujacy zamkiem centralnym lub ktorys z silownikow
mam podobny problem ponoc jest uszkodzony modul sterujacy zamkiem centralnym lub ktorys z silownikow
-
- Forum Audi A6 / A7
okazało sie że nie dziala silniczek od centralnego zamka w przednich lewyh drzwiach nie "klinował" sie.
czy bez problemu moge podpiąć nowy zamek(mam tylko centralny bez alarmu) :?: :?:
[ Dodano: 2008-08-03, 11:07 ]
wymieniłem cały zamek i jak narazie wszystko działa :mrgreen: :mrgreen:
koszt 50zł na allegro najtańsze 77zł :mrgreen: :mrgreen:
czy bez problemu moge podpiąć nowy zamek(mam tylko centralny bez alarmu) :?: :?:
[ Dodano: 2008-08-03, 11:07 ]
wymieniłem cały zamek i jak narazie wszystko działa :mrgreen: :mrgreen:
koszt 50zł na allegro najtańsze 77zł :mrgreen: :mrgreen:
AUDI-inni czują respekt <kijem><hura>
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Czesc koledzy u mnie jest taki problem z centralnym ;dodam ze zamykanie z pilota nie dziala.Wiec wkladam kluczyk do zamka kierowcy i po przekreceniu otwiera tylko te drzwi pozostale nie oraz bagaznik jak i wlew paliwa,po wejsciu do auta zalancza sie alarm po wlozeniu kluczyka w stacyjke alarm sie wylancza natomiest drzwi pozostale otwieram recznie.Konkretnie po wyjsciu z auta kluczyk po zamknieciu drzwi kierowcy zamyka pozostale .Mam problem z otwieraniem .Bagaznikiem tez nie moge otworzyc auta/ciezko zamek przesowa w lewo/Rece opadaja,masakra.