[S6 4.2] Szukam mechanika od skrzyni tiptronic
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Witam
Szukam dobraego speca od skrzyni tiptronic w okolicy Radomia lub Warszawy no jeszcze ÂŁódź
Z góry dzieki za propozycje i doświadczenia
Pozdro
Prezes
Szukam dobraego speca od skrzyni tiptronic w okolicy Radomia lub Warszawy no jeszcze ÂŁódź
Z góry dzieki za propozycje i doświadczenia
Pozdro
Prezes
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Kolego jestem z Pionek tylko napisz jakieś namiary na niego i coś więcej
Pozdro
Pozdro
w rostkach pod Warszawa masz jak dla mnie super warsztat ! telefon juz podalem jak i linke i są naprawde tani ! za wymiane statyczną u nich z materialami w mej skrzynce to koszt 400 coś złotych a ja tu na slasku znalazłem najtaniej u Sopy 583 zł
http://www.samko.pl/
http://www.samko.pl/
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Witam
Dzięki koledzy za informację do SAMKO już dzwoniłem w przyszłym tygodniu umawiam się na diagnostykę
A czy ktoś słyszał o firmie w Warszawie na ulicy Cheroldów wylot na łomianki nie znam nazwy firmy albo midparts w warszawie na zielonogórskiej
U mnie podobno padło sprzęgło "A" (kosz sprzęgła do wymiany prawdopodobnie uszczelniacze i jakieś tarczki sprzęgła).... tak powiedział koleś w nadarzynie na Brzozowej firma EDMAR oczywiście jak rozbierze skrzynie to będzie wiedział co jeszcze jest do roboty tylko jak powiedział cene za robociznę to usiadłem strasznie przesadził
Może koledzy oriętują się ile biorą za robociznę (rozebranie wymiana części i montaż) przy tych skrzyniach oczywiście bez części
Pozdrawiam
Prezes
Dzięki koledzy za informację do SAMKO już dzwoniłem w przyszłym tygodniu umawiam się na diagnostykę
A czy ktoś słyszał o firmie w Warszawie na ulicy Cheroldów wylot na łomianki nie znam nazwy firmy albo midparts w warszawie na zielonogórskiej
U mnie podobno padło sprzęgło "A" (kosz sprzęgła do wymiany prawdopodobnie uszczelniacze i jakieś tarczki sprzęgła).... tak powiedział koleś w nadarzynie na Brzozowej firma EDMAR oczywiście jak rozbierze skrzynie to będzie wiedział co jeszcze jest do roboty tylko jak powiedział cene za robociznę to usiadłem strasznie przesadził
Może koledzy oriętują się ile biorą za robociznę (rozebranie wymiana części i montaż) przy tych skrzyniach oczywiście bez części
Pozdrawiam
Prezes
ja polecam Rostki i tamtejszy oddzia, nie ten w samej Warszawie ! mają wszystko na miejscu , przy robocie zawsze bylem , słowem super jak dla mnie o kosztach tez pisalem , ale samej robocizny ceny ci nie podam , tu chcieli za same rozebranie skrzyni w galaxy 1500 zł netto (zdiagnozowanie ) a tam mi zrobili na cacy za 2300 żł czyli robocizna i czesci - caly zestaw naprawczy + naprawa elektroniki , przerwa na kablu w wiazce elektrycznej , zle pracujace sterowanie skrzyni itd.
zadzwon i pogadaj z tamtejszym mechanikiem ...
025 7918080
zadzwon i pogadaj z tamtejszym mechanikiem ...
025 7918080
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Witam
Dzięki koledzy za informację zdecydowałem się na człowieka z Pionek trzeba wspiera swoich to moje rodzinne miasto
Po naprawie napiszę jak wszystjko poszło i wyszło
Pozdro
Prezes
Dzięki koledzy za informację zdecydowałem się na człowieka z Pionek trzeba wspiera swoich to moje rodzinne miasto
Po naprawie napiszę jak wszystjko poszło i wyszło
Pozdro
Prezes