[A6 C5] Polski lektor do Navi TrawelPilot DX
- daniel_sen4
- Forum Audi A6 / A7
[A6 C5] Polski lektor do Navi TrawelPilot DX
Koledzy potrzebuje pomocy :-x kupując auto lektor mówił w j.polskim,wyciągnąłem płyte do czyszczenia teraz mówi po angielsku zmiana na j.polski nic nie daje będę wdzięczny za pomoc mam DX 0102 pozdrawiam 

- daniel_sen4
- Forum Audi A6 / A7
- daniel_sen4
- Forum Audi A6 / A7
- daniel_sen4
- Forum Audi A6 / A7
Spokojnie! :mrgreen:
Nie pamiętam, czy jest to imperial - wydaje mi się, że metric... Jeśli takiego nie masz, to poeksperymentuj z innymi - dużo opcji nie ma
Wystarczy, że zmienisz język i wskażesz cel - navi zacznie obliczać drogę i czas, i już wiesz po jakiemu mówi :mrgreen: Kilka minut i znalezione.
Pozdrawiam
Nie pamiętam, czy jest to imperial - wydaje mi się, że metric... Jeśli takiego nie masz, to poeksperymentuj z innymi - dużo opcji nie ma

Wystarczy, że zmienisz język i wskażesz cel - navi zacznie obliczać drogę i czas, i już wiesz po jakiemu mówi :mrgreen: Kilka minut i znalezione.
Pozdrawiam

- daniel_sen4
- Forum Audi A6 / A7
- daniel_sen4
- Forum Audi A6 / A7
Czegoś tutaj nie rozumiem
zmieniam na j.niemiecki wszystko jest w j.polskim lektor mówi po niemiecku ustawie na angielski jest tak samo tyle,że mówi po angielsku ustawiam na polski bez zmian inaczej jest z pozostałymi językami zmienia się wszystko co jest grane gdzie mój lektor polski :evil:

Było A6C5 jest A4B7
- daniel_sen4
- Forum Audi A6 / A7
Chodzi mi o to,że pisze po polsku"wprowadzanie celu aktywne"plus wszystkie komendy a lektor mówi po niemiecku to samo się dzieje jak ustawie angielski z tym,że mówi po angielsku.A jak ustawiam polski to wszystko jest bez zmian.Jak ustawie francuski,hiszpański albo holenderski to zmienia się wszystko :roll: Czy ktoś się w tym orientuje :?:A lektora polskiego jak nie słychać tak nie słychać...
daniel_sen4 - IMO napisy pochodzą od oprogramowania navi, a komendy z płyty. Czy jesteś pewien, że masz płytę z polskim lektorem? Czy nie podmieniłeś płyty przez jakiś przypadek?
Przy menu w navi po polsku, lektor polski powinien się pojawić po ustawieniu języka na polski. Nie widzę innej możliwości jak ta, że masz płytę bez polskiego lektora. Nie wiem dlaczego wcześniej mówił po polsku... :shock:
Przy menu w navi po polsku, lektor polski powinien się pojawić po ustawieniu języka na polski. Nie widzę innej możliwości jak ta, że masz płytę bez polskiego lektora. Nie wiem dlaczego wcześniej mówił po polsku... :shock:
- daniel_sen4
- Forum Audi A6 / A7
To jest naprawde troche dziwne,bo płyty napewno nie pomyliłem tak jak to że przed czyszczeniem płyty miałem lektora polskiego.Może zaszkodziło to,że musiałem radio rozkodować albo jak wyciągnełem płyte do czyszczenia to wsunołem drugą od innej navi.Niemam pojęcia :shock: jestem równie zdziwiony
Było A6C5 jest A4B7
- daniel_sen4
- Forum Audi A6 / A7
Rozładował mi się akumulator jak włączyłem system audio to był napis podaj kod,nie znałem to dałem do rozkodowania.Ta druga płyta ma lepszą mape europy ale nie ma polskiego lektora.Może odłączenie zasilania na jakiś czas by pomogło :?:
Ostatnio zmieniony 09 cze 2009, 21:07 przez daniel_sen4, łącznie zmieniany 1 raz.