[A6 C5]autoalarm-brak dzwieku
[A6 C5]autoalarm-brak dzwieku
witam
sprawdzalem autoalarm, no i wszystko dziala prócz dzwieku. w jaki sposob moge sprawdzic co sie stalo?
przywitaj się najpierw w dziale"powitania" i nazywaj poprawnie tematy
sprawdzalem autoalarm, no i wszystko dziala prócz dzwieku. w jaki sposob moge sprawdzic co sie stalo?
przywitaj się najpierw w dziale"powitania" i nazywaj poprawnie tematy
Ostatnio zmieniony 01 lip 2008, 10:52 przez marini2, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprawdz podłączenie syrenki, albo nie dostaje zasilania albo po prostu padła. Zlokalizuj syrenkę i prześledz kabel.Będzie dochodził do centralki, sprawdz dokładnie podłączenie jeżeli wydaje sie że jest oki podlącz do syrenki bezposrednio 12v wtedy na 100% stwierdzisz czy padła syrenka czy padło wyjscie w centralce.
Na 90% albo coś sie odłączyło albo padła syrena.
Pzdr
Na 90% albo coś sie odłączyło albo padła syrena.
Pzdr
W bagażniku??!! Ooooo ja jeszcze nie słyszałem o syrenkach w bagażniku, ale cóż czasy sie zmieniają może i tam. Ja bym szukał gdzieś nad osłoną silnika(tą od spodu) oczywiście na dole przy podłużnicach, ewentualnie pod pokrywą akumulatora tam tez jest miejsce. Taki plastik przy podszybiu. Szukaj gdzieś pod machą musi byc, no chyba że ukradli
Takie czasy że i syrenkę mogą zajumac 
Pzdr

Pzdr
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Witam.
Moja syrena też nie działa , ale z tego co widziałem w mojej audi a6 1.9 tdi 130 km multitronik 6 biegów , syrena jest widoczna z lewej strony patrząc od przodu auta , pomiędzy przednim zderzakiem a chłodnicą. sprawdziłem na komputerze i nie daje znaku życia. prawdopodobnie padła syrena albo wyjście z centralki tak jak to sugerował kolega javascript:em('pablo208,%20') .
POZDRAWIAM.
kapitan etac :lol: :lol:
sory za poprzednią pisownie!!!
Moja syrena też nie działa , ale z tego co widziałem w mojej audi a6 1.9 tdi 130 km multitronik 6 biegów , syrena jest widoczna z lewej strony patrząc od przodu auta , pomiędzy przednim zderzakiem a chłodnicą. sprawdziłem na komputerze i nie daje znaku życia. prawdopodobnie padła syrena albo wyjście z centralki tak jak to sugerował kolega javascript:em('pablo208,%20') .
POZDRAWIAM.
kapitan etac :lol: :lol:
sory za poprzednią pisownie!!!
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2010, 08:36 przez MARCIN MANTAJ, łącznie zmieniany 1 raz.
KAPITAN ETAC
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
witam.
drodzy koledzy .mam mały problem , na tylnej podłodze po lewej stronie pod dywanikiem zbiera mi się czasami woda . z tego co zaobserwowałem to chyba po deszczu , ale czy może to być też z klimy???
chociaż znajomek twierdzi że to będą na 95% zatkane kanały deszczowe pod aku.
czy ktoś spotkał się już z takim probleme ? proszę o pomoc .
pozdrawiam.
kapitan etac

drodzy koledzy .mam mały problem , na tylnej podłodze po lewej stronie pod dywanikiem zbiera mi się czasami woda . z tego co zaobserwowałem to chyba po deszczu , ale czy może to być też z klimy???
chociaż znajomek twierdzi że to będą na 95% zatkane kanały deszczowe pod aku.
czy ktoś spotkał się już z takim probleme ? proszę o pomoc .
pozdrawiam.
kapitan etac

KAPITAN ETAC