[A6 C5]Pancerne szyby????
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Smotek
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 155KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
[A6 C5]Pancerne szyby????
Mam pytanko czy we wszystkich wersjach A6 C5 były montowane podwójne szyby w całym aucie? Bo mam właśnie takie u siebie i problem nie wielki bo jedna z nich od strony pasażera zaczęła się rozklejać na odcinku 3cm i teraz po przyciemnieniu szyb widać to trochę bardziej przy samym rancie!! Czy jest jakiś sposób na pozbycie się tego nie wliczając wymiany szyby??? 

zamiast krwi benzyna, zamiast serca turbina:-)
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Smotek
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 155KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Jak na razie to faktycznie chyba tylko wymiana bo byłem u fachowca który powiedział mi że usunie mi to jak kupię nową szybę za 50 zł wymiana więc chyba tylko to mi pozostało ale oczywiście poczekam na jakieś rady może faktycznie ktoś się z tym już uporał w jakiś inny sposób niż wymiana..... A fotki wkleję dzisiaj jak zrobię to zobaczycie jak to wygląda
!

zamiast krwi benzyna, zamiast serca turbina:-)
- remczar
- Forum Audi A6 / A7
Podepne sie do tematu. U siebie posiadam tez podwojne szyby i problem jest tego typu, ze w obu szybach przednich na gorze szyb porobily mi sie takie brazowe jakby zacieki na calej dlugosci o szerokosci ok 0,5-1 cm, tak ze przy zamknietych szybach tego nie widac, ale jak otworze to nie wyglada to ciekawie. Czy da sie cos takiego usunac?